Rob Scheepers
Rob Scheepers

Dirk Scheele en Rob Scheepers in het Openluchttheater

Cultuur

Mariahout - Volgende week komen er twee bijzondere gasten in het theater. Op donderdagmiddag neemt Dirk Scheele je mee naar een zonnige vakantiebestemming, en op vrijdag 2 september verschijnt Rob Scheepers ten tonele met zijn hilarische voorstelling Schroot. Deze voorstellingen mag je niet missen!

Op vakantie met Dirk Scheele

Dirk Scheele neemt de kinderen weer enthousiast mee naar iets bijzonders; dit keer naar een zonnig vakantie popconcert! De kinderen beleven met Dirk volop avonturen. Ze gaan samen op stap met de auto, de trein en zelfs met het vliegtuig, waar ze echte dolfijnen én de hond van Dirk ontmoeten.

Er wordt natuurlijk weer volop meegezongen en -gedanst met de zomerliedjes van de succesvolle televisieserie "Op Stap met Dirk Scheele". Uiteindelijk formeert Dirk samen met de kinderen zelfs een heuse swingende gitaarrockband en wordt er muziek gemaakt met echt zomerfruit. Dat wordt voor iedereen, jong en oud, weer met Dirk uit je dak! Deze kindervoorstelling speelt op donderdag 1 september, om 14:30 uur.

Rob Scheepers

"Wil jij hier nog iets van bewaren? Anders gaat het naar de schroot." Met die vraag duwden Rob's ouders hem een kratje in zijn handen met oude videobanden, tijdschriften en cassettebandjes. En óf hij iets wilde bewaren: zijn complete pubertijd zat in dat kratje!

In 'Schroot' mijmert Rob of het vroeger écht wel beter was. Met een leeg cassettebandje naar een vriend fietsen om de nieuwe plaat van Prince op te nemen had zijn charme - een charme die inmiddels ingehaald lijkt door inwisselbaarheid. Maar is dat eigenlijk wel zo erg? Middels scherpe, hilarische en herkenbare verhalen schetst Rob zijn worsteling met de vooruitgang. Deze voorstelling speelt op vrijdag 2 september, om 20:30 uur.

Kaartverkoop

Meer informatie en kaarten zijn verkrijgbaar via www.oltm.nl of via de verkoopadressen in Laarbeek (zie website). Openluchttheater Mariahout. Beleef meer!