Laarbeeks junior en senior liedjesfestival

NULL

Laarbeeks junior en senior liedjesfestival


Laarbeek – Omroep Kontakt heeft voor kinderen tot en met 15 jaar een junior liedjesfestival georganiseerd. Dit wordt gehouden op zaterdag 22 februari in het Dorpshuis in Lieshout. De aanvang van deze middag is 14.00 uur.


Het is een laagdrempelig evenement en de deelnemers dingen mee naar de eervolle prijs voor het leukste jeugdcarnavalslied van Laarbeek. Het junior liedjesfestival wordt live uitgezonde op Omroep Kontakt.

De laatste zondag voor carnaval, 23 februari, vindt het grootste familiefeest van Laarbeek plaats. Omroep Kontakt houdt dan het Laarbeeks liedjesfestival voor senioren. Iedereen die daar plezier aan beleeft kan tijdens dit laagdrempelige evenement wederom meedingen naar d eeervolle prijs voor het leukste carnavalslied van Laarbeek.

Er wordt live meegezongen met een vooraf opgenomen cd (inclusief zang dus) of live met een muziekband of cd zonder de vooraf opgenomen zang. De keuze hierbij is aan de deelnemers zelf.
Een deskundige jury gaat kijken, luisteren en kiezen wie als winnaar met de eer mag gaan strijken. Ook wordt er een publieksprijs ingesteld: elke bezoeker kan tijdens het junior-liedjesfestival zo zijn/haar beste nummer kiezen. Iedereen mag zoveel formulieren invullen als men wil.
Per formulier betaalt men €0,50. Voor meer info ga naar de website www.kontaktfm.nl.

Het beloven twee gezellige, spectaculaire middagen te worden. Entreekaarten zijn nu verkrijgbaar voor het Juniorfestival €2,00 en voor het seniorfestival €4,00. De entreekaarten zijn te verkrijgen op de voorverkoopadressen: Bloemisterij Bloom Aarle-Rixtel, Jo Ceelen Drogisterij Beek en Donk, Top1Toys Lieshout, Jumbo Mariahout, en natuurlijk in de Studio van Omroep Kontakt in Beek en Donk. Wees er wel snel bij, want op = op.