Carnavalsactiviteiten in Aarle-Rixtel

NULL

Carnavalsactiviteiten in Aarle-Rixtel


Aarle-Rixtel - Met de carnaval voor de deur staan er ook in Aarle-Rixtel weer tal van leuke, gezellige activiteiten gepland.

Loterij Ganzegats Schilderij
In de tent, achter De Vrienden, wordt op carnavalsmaandag wederom een prachtig Ganzegats schilderij verloot. Rianne Verschuren is druk in de weer om er weer een fantastisch schilderij van te maken. Er zijn meerdere prijzen te winnen, waaronder een nieuwe fiets. Loten zijn te koop bij de commerciële commissie en ook enkele van de leden zullen tijdens de activiteiten loten verkopen. De loten kosten €1,00 per stuk. Voor slechts €1,00 kan men dus de trotste bezitter worden van een prachtig schilderij. Tevens zijn er nog pins te koop met het logo van Prins Jan Willem den Uurste. De kosten hiervan zijn €5,00 per stuk. Vraag er naar bij de leden.

Optocht, straatversiering en gevelversiering
Iedereen kan zich weer inschrijven voor de grote Ganzegatse optocht, de straatversiering en de gevelversiering. Inschrijfformulieren kan men vinden op de site www.ganzegat.nl. Daar is ook het reglement te vinden voor de optocht, deze staat ook in carnavalskrant de Ganzegatter.

Gekostumeerd bal
Op carnavalszaterdag vindt in de tent achter café De Vrienden het traditionele gekostumeerd bal plaats. Er zijn enkele leuke prijzen te winnen. Kom dus naar de tent, trek je mooiste kostuum aan en meld je aan bij de jury.

Ziekenbezoek Traditioneel brengt de carnavalsvereniging met een klein gezelschap op de vrijdag voor carnaval een bezoek aan de dorpsgenoten die in het ziekenhuis of verzorgingshuis verblijven. Ook kunnen zij natuurlijk een bezoek brengen aan iemand die ernstig ziek is, maar gewoon thuis verblijft. Voor een bezoek aan het ziekenhuis of verzorgingshuis geldt de regel dat er altijd iemand van de naaste familie aanwezig moet zijn. Stelt men een bezoek op prijs, mail dan naar secretariaat@ganzegat.nl of stuur een briefje naar postbus 24, 5735 ZG in Aarle-Rixtel. Stuur dit bericht uiterlijk 24 februari 2014 op.

Carnavalsdinsdag
Op carnavalsdinsdag gaat de vereniging een bezoek brengen aan CV Krek d’r Neffe en zullen daarbij aanwezig zijn bij de onthulling van de nieuwe prinses van CV Krek d’r Neffe. Zij zal de winnares zijn van de prinsessenstrijd, die op dinsdag vanaf 16.00 uur gehouden wordt. ’s Avonds wordt carnaval knallend afgesloten met niemand minder dan feest DJ Ruud. Dit belooft een enorm spektakel te gaan worden met deze DJ.