Runnersclub Lieshout start met beginnersgroep

NULL

Runnersclub Lieshout start met beginnersgroep

 

Lieshout - Ben je toe aan een gezonde start van het voorjaar? Heeft men altijd al de conditie willen verbeteren en daarbij samen met anderen willen sporten? Dan is hardlopen of wandelen misschien iets voor jou. Op 10 maart wordt om 19.30 uur gestart met een beginnersgroep.

Hardlopen

Hardloop- en wandelclub Runnersclub Lieshout (RCL) is al 25 jaar een begrip in Laarbeek en omgeving. Een lopersvereniging, die trainingen verzorgt voor het hardlopen en het sportief wandelen. Activiteiten van RCL zijn o.a. het verzorgen van hardlooptrainingen op de maandag-, dinsdag-, donderdagavond en zaterdagmorgen en –middag. Voor het hardlopen betekent dit dat er getraind wordt voor het lopen van verschillende afstanden (b.v. 5 of 10 km) tot en met het voorbereiden voor het lopen van de halve - en hele marathon. Er wordt in verschillende niveau groepen getraind. Bij dit alles staat ontspanning en gemoedelijkheid voorop.

Op maandag 10 maart om 19.30 uur wordt er weer gestart worden met een beginnersgroep. Deze groep is geschikt voor mensen die niet, of sinds lange tijd niet meer hebben hardgelopen en graag hiermee weer willen beginnen. Er is een speciaal trainingsprogramma opgesteld, afgestemd op de doelgroep. De trainingen vinden plaats onder goede begeleiding en natuurlijk is het mogelijk 1 maand gratis mee te lopen.

Wandelen
Onder begeleiding van ervaren trainers, wordt er op woensdagavond en op de zondagmorgen sportief gewandeld. Hierbij zijn diverse groepen gemaakt die ook in een verschillend tempo wandelen. Bij het wandelen kan het hele jaar door op woensdag gestart worden, er is geen aparte beginnersgroep. De wandelaars starten om 19.00 uur. Natuurlijk is het ook hierbij mogelijk 1 maand gratis mee te wandelen

Bewegen is erg belangrijk om gezond te blijven. Diverse zorgverzekeringen belonen zelfs het lidmaatschap van een sportvereniging. Dus kom naar de trainingsavond op 10 maart en zorg voor de gezondheid in gezelschap van anderen. Want samen sporten is samen plezier hebben.

Wanneer men zich aanmeldt als lid van RCL krijgt men een prachtig loopshirt met opdruk cadeau. Aanmelden en meer informatie is te verkrijgen bij: John Pennings: 06-50281483 (hardlopen) Tiny van Alphen: 0413-209765 (wandelen). De accommodatie van RCL ligt aan de Provinciale weg te Lieshout, ingang bij tennispark de Raam. Zie voor verdere informatie de website: www.runnersclublieshout.nl.