Scouting Aarle-Rixtel de straat op met bloemen

NULL

Scouting Aarle-Rixtel de straat op met bloemen


Aarle-Rixtel - De winter is er niet echt geweest, maar toch kijken we al uit naar de lente. Scouting Aarle-Rixtel brengt ook dit jaar de lente bij u thuis. Dit doen zij met de verkoop van potgrond en fleurige bloemen op zaterdag 15 maart.

Assortiment
Het assortiment bestaat dit jaar uit potgrond en prachtige violen. Een grote zak potgrond kost €3,00 per zak. De violen worden per tray van zes verkocht, voor €3,00 per tray.

Planning
De scouting begint op de zaterdag in de ochtend om 10.00 uur. Er wordt dan een start gemaakt in de wijken ten zuiden van de Dorpsstraat (de kant van de kiosk, de slager en Café Stout). In de middag wordt er verder gegaan in de wijken ten noorden van de Dorpsstraat (de kant van de fietsenmaker, Snoeperij Jantje en de bakker). Tussen 10.00 uur en 15.00 uur is het ook mogelijk om potgrond of bloemen te kopen bij de Blokhut van de Scouting, gelegen aan de Duivenakker 74, achter de Dreef.

Opbrengsten
De opbrengsten van deze actie komen ten goede aan het zomerkamp, wat dit jaar iets specialer is dan normaal. In verband met het 80-jarig bestaan van Scouting Aarle-Rixtel gaan zij met alle speltakken op gezamenlijk kamp in België.

Samenwerking
Deze lenteactie is een samenwerking tussen de Mini-Scouts, de Welpen en de Scouts. De Mini-Scouts is de jongste speltak, welke in het begin van het seizoen is opgericht voor de jongste leeftijd. Zij helpen dit jaar voor het eerst mee.