Jaarlijks Lenteconcert door Gemengd Koor

NULL

Jaarlijks Lenteconcert door Gemengd Koor


Beek en Donk – In het Ontmoetingscentrum aan de Otterweg wordt op zondag 6 april het jaarlijkse Lenteconcert gehouden door het Beek en Donks Gemengd Koor. Als gastkoren treden het Gemengd Koor Euphonia uit Aarle-Rixtel en het gezelligheidskoor Cantado uit Eerde op.


De aanvang van dit Lenteconcert is om 14.00 uur waarbij het Gemengd Koor Euphonia uit Aarle-Rixtel onder leiding van Dhr. Arie Ketelaars het concert zal openen met een zeer gevarieerd programma met o.a; My heart will go on van James Horner, Climb ev'ry mountain van Richard Rodgers, Castle on a cloud van Claude Schonberg en Frieden van Gotthilf Fischer. Hierna zal het gezelligheidskoor Cantado uit Eerde bestaande uit 29 enthousiaste zangers en zangeressen en onder leiding van de Mevr. Jeanneke van de Ven, het optreden vervolgen. Zij doen dit met o.a. All my loving, For the longest time, Cent mille chansons, Nkosi sikeleli en Halleluja. Na een korte pauze zal het Beek en Donks Gemengd Koor onder leiding van Arie Ketelaars, met aan de piano Mevr. Jeannette Seijkens, het Lenteconcert besluiten met o.a. Kom holder Lenz van Joseph Haydn, Oh, what a beautiful morning van Richard Rogers, Abendchor van Konradin Kreutzer en Jerusalem van G. Verdi.

Met het mooie voorjaar in het vooruitzicht een mogelijkheid om alvast muzikaal in de goede stemming te komen. De drie deelnemende koren hebben al tientallen jaren een uitstekende naam in de regio Brabant. Het concert begint om 14.00 uur en duurt tot 16.30 uur. De toegang is gratis. Een ieder is deze middag van harte welkom.