Seniorenvereniging KBO Lieshout maakt uitstapjes

NULL

Seniorenvereniging KBO Lieshout maakt uitstapjes


Lieshout – De seniorenvereniging KBO Lieshout maakt op 6 en 13 mei uitstapjes naar respectievelijk Handel en Volendam.


Bedevaart Handel
Volgens traditie gaan de vier seniorenverenigingen van Laarbeek in mei op bedevaart naar Onze Lieve Vrouw van Handel. De organisatie is dit jaar in handen van de Lieshoutse KBO. Op dinsdag 6 mei zal pastoor Verbraeken de mis opdragen en seniorenkoor Vogelenzang uit Lieshout zorgt voor de muzikale bijdrage. De mis begint om 14.30 uur. Na afloop is er een gezellig samenzijn in Gemeenschapshuis De Bron in Handel. Het is niet nodig voor deze bedevaart aan te melden. Wie bereid is bedevaartgangers mee te nemen of wie zelf mee wil reizen, kan dit opgeven bij de Inloop. Kosten voor meereizen zijn €2,50. De auto’s vertrekken om 13.45 uur vanaf het Dorpshuis in Lieshout.

Dagje Volendam
Dinsdag 13 mei vertrekt de touringcar al om half negen vanaf het Dorpshuis voor een gevarieerde dagreis. Na een koffiestop in Asperen aan de Linge gaat de bus verder naar de Zaanse Schans. Een prachtig werkdorpje uit de 18e en 19e eeuw. Molens, woningen, schuren en musea in de Zaanse houtbouwarchitectuur zijn hier naar toe verplaatst. Na een uitgebreid bezoek aan Volendam gaat de groep scheep voor een bezoek aan Marken. Een afsluitend diner ontbreekt natuurlijk niet. Dit jaar gaat men in Haarzuilens aan tafel. Aanmelden kan bij de Inloop.

Driebandentoernooi
Biljartclub Nooit Volleerd van KBO Lieshout organiseert van maandag 12 tot zaterdag 24 mei het Laarbeekse Driebanden Biljarttoernooi in het Dorpshuis. Er strijden 92 spelers om titels en prijzen in de A- en B-klasse. Toeschouwers zijn van harte welkom.

Kienen
Vrijdag 25 april gaat de zaal van het Dorpshuis om 19.00 uur open voor de kienavond van KBO Lieshout. Het kienen begint om 20.00 uur. Loop gewoon binnen en doe gezellig mee. Wie weet, gaat u met een mooie prijs naar huis. De volgende kienavonden zijn 16 mei, 6 juni en 27 juni.

Aanmelden activiteiten
Aanmelden voor activiteiten kan tijdens de Inloop. De Inloop is iedere dinsdagmorgen van tien uur tot half twaalf in het Dorpshuis. U bent hier van harte welkom met vragen over van alles, om u op te geven voor een van de KBO activiteiten, om mensen te spreken van Computer Onderwijs Laarbeek, om mensen van de Dorpsraad te spreken, om zakken op te halen voor plastic afval, voor het WMO infopunt, of om even bij te praten bij een kopje koffie. Er zijn altijd mensen die voor de gezelligheid een uurtje komen buurten. En ook daar is de Inloop voor bedoeld. Alle bestuursleden van de Lieshoutse Seniorenvereniging zijn tijdens de Inloop aanwezig.