Afbeelding

Jeu-de-boulen op Koningsdag

NULL

Jeu-de-boulen op Koningsdag


Lieshout – Jeu de Boulesclub ‘Ons Genoegen’ uit Lieshout houdt op Koningsdag 26 April, in samenwerking met het Oranje Comité, een jeudeboules toernooi op de jeu de boulesbaan bij het Dorpshuis in Lieshout. Aan dit toernooi kan elke inwoner van Lieshout gratis deelnemen.


De wedstrijden beginnen om 13.30 uur, aanmelden kan tot 13.15 uur bij de jeu de boulesbaan. Er worden 3 rondes gespeeld met tussendoor kleine pauzes en in de pauze een gratis kopje koffie. Degene die nog nooit 'gebould' heeft, hoeft zich niet te generen dat zij of hij er niets van kan of te denken het is niets voor mij. Zij worden via het lot gekoppeld aan misschien wel een hele goede speler of misschien een mindere, zodat iedereen kansen heeft.

De leden van de Jeu de Boulesclub zijn allemaal bereid om goede aanwijzingen te geven hoe en wat je moet doen tijdens het spel en schaam je niet, iedereen heeft ooit moeten beginnen. Dit is een ideale gelegenheid voor degene die al ooit gedacht hebben: 'zou dit iets voor mij zijn?'. Je hoeft jezelf niet in te houden, kom het eens proberen en misschien vind je het wel heel leuk. Het Oranje Comité en Jeu de Boulesclub Ons Genoegen wensen iedereen een leuke en gezellige middag toe.