Sandiacre Town FC, Sparta'25 is coming

NULL

Sandiacre Town FC, Sparta'25 is coming


Beek en Donk - Woensdag 30 april vertrekken 56 spelers en 13 begeleiders van Sparta’25 weer naar Engeland. Voor de 31e keer ontmoeten beide verenigingen elkaar. Onder de bezielende leiding van Mikel Martens en Eric van Vegchel en hun Engelse collega’s is er weer een prachtig programma in elkaar gezet.


Na de bus- en bootreis wordt op donderdag 1 mei eerst een bezoek gebracht aan Nottingham, om vervolgens kennis te maken met de gastgezinnen. In de avond, zoals iedere avond, is er een gezellig samenzijn met iedereen. Op vrijdag staan er een zeskamp en mini mix voetbaltoernooi op het programma. Zaterdag, de interland dag, spelen de Spartanen een wedstrijd tegen hun Engelse leeftijdgenoten. Een strijd tussen de Hollandse voetbalschool en Engelse vastberadenheid. Met een casino-/spelavond wordt deze dag afgesloten.

Het grootste pretpark van Engeland, Alton Towers, wordt op zondag bezocht. Altijd één van de hoogtepunten. Maar niets kan op tegen het eindfeest. Een feest op carnavaleske wijze, waar op bekende Engelse en Nederlandstalige liedjes flink wordt gedanst, geroeid, de polonaise gelopen, gesprongen, gekropen en nog veel meer.

Op maandagochtend, als de afscheidstranen bij sommige een beetje zijn opgedroogd, is het vertrek terug naar Beek en Donk. De herinnering zal weer dierbaar zijn voor de deelnemers.