Complete line-up WiSH Outdoor compleet

NULL

Complete line-up WiSH Outdoor compleet



Beek en Donk - Over ruim twee maanden, in het weekend van 4 tot en met 6 juli, wordt Beek en Donk tijdelijk omgetoverd tot het mekka voor festivalliefhebbers. WiSH Outdoor, dat binnen enkele jaren is uitgegroeid tot een van de populairste Brabantse festivals, zal dan voor de 8e maal neerstrijken in het Brabantse land om duizenden feestgangers te voorzien van een onvergetelijk festivalweekend.


Line-up vrijdag
Na de eerste vrijdag-editie vorig jaar, begint WiSH Outdoor ook dit jaar weer op deze dag. Op het programma staat onder andere de Amerikaanse rapper Lil Jon, bekend van o.a. hits als ‘Get low’ en ‘Turn down for what’, achter de draaitafels. Daarnaast kunnen dance-liefhebbers hun hart ophalen met o.a. R3hab, MAKJ en Firebeatz. Last but not least, zal ’s werelds populairste hardstyle-artiest, Headhunterz, de knallende sluitingsset voor zijn rekening nemen. In tegenstelling tot vorig jaar, zal het programma dit jaar plaatsvinden op één van de mainstages van het festivalterrein.

Line-up zaterdag
Met ruim 9 verschillende area’s, biedt WiSH Outdoor op zaterdag 5 juli een zeer uitgebreide programmering in talloze muziekstijlen. Met internationale grootheden van Nederlandse bodem als Chuckie, Sander van Doorn, Dyro, Blasterjaxx en Vicetone biedt de Devoted Stage wederom een uiterst uitnodigend affiche voor house-liefhebbers.

Daarnaast is er ook voldoende ruimte voor de hardere stijlen. Zo zullen o.a. Brennan Heart, D-Block & S-te-Fan, B-Front, Code Black en Hard Driver naar het Brabantse land trekken om daar het publiek te voorzien van een dosis hardstyle. Namen als Egbert (live), ROD en Darko Esser zijn te vinden in de WiSHkunde, waar techno de boventoon voert. Verder kunnen bezoekers genieten van optredens van o.a. The Partysquad, Mightyfools, FeestDJRuud, Partyraiser en Boaz van de Beatz. Last but not least, presenteert WiSH Outdoor in samenwerking met Duikboot een gloednieuwe Deephouse area.

Line-up zondag
Op de laatste dag van het festival, zondag 6 juli, kunnen de bezoekers genieten van een brede variatie aan artiesten. Zo komen een aantal van Neerlands grootste artiesten, waaronder The Opposites, Niels Geusebroek, Gers Pardoel en Nielson, richting WiSH Outdoor om de mainstage op zijn kop te zetten. Ook liefhebbers van electronische muziek kunnen hun borst nat maken, met de komst van artiesten als The Jillionaire (Major Lazer), Bassjackers, Vato Gonzalez ft. MC Tjen, Ronnie Flex, Jay Hardway, Jordy Dazz en Mental Theo b2b Zany. WiSH Outdoor belooft volgens de organisatie ook dit jaar weer een van de must-visit festivals van deze zomer te worden.

Tickets
Inmiddels is ruim 70% van alle beschikbare WiSH Outdoor tickets verkocht. WiSH Outdoor raadt haar bezoekers dan ook aan om festivaltickets tijdig te bestellen om teleurstellingen te voorkomen. Tickets zijn verkrijgbaar via de website www.wishoutdoor.com en via alle Primera winkels. Daarnaast zal medio mei de lokale kaartverkoop van start gaan, indien de reguliere tickets nog niet zijn uitverkocht.

Camp WOW!
Dit jaar krijgt Camp WOW!, de officiële WiSH Outdoor camping, ook een flinke upgrade. Zo kunnen bezoekers o.a. loungen in de Caribbean Bar, ontspannen in de Hot Tubs of deelnemen aan de vele diverse activiteiten op de camping. Tevens zal er een speciale bootcamp verzorgd worden op het campingterrein. Heb je geen zin om een tent mee te nemen naar de camping, dan kun je via www.festitent.eu een kant-en-klare tent reserveren op Camp WOW!. Tickets voor Camp WOW! zijn beschikbaar via de website van WiSH Outdoor. Wees er snel bij, want op is op!

Voor meer informatie: www.wishoutdoor.com.