Fotopuzzeltocht Tafeltennisvereniging 'Een en Twintig'

NULL

Fotopuzzeltocht Tafeltennisvereniging 'Een en Twintig'


Beek en Donk - Tafeltennisvereniging ‘Een en Twintig’ heeft voor de 23e keer een mooie fotopuzzeltocht uitgezet. De start voor deze tocht kan zowel in Beek en Donk (TTV Een en twintig) als in Lieshout (Eethuis ‘De Kiosk’) plaatsvinden.


Je bepaalt zelf wanneer de route wordt gereden, maar uiterlijk voor 30 september 2014. Je kunt alleen, met tweeën of met het hele gezin deelnemen. De route heeft een lengte van 50 kilometer en mag meerdere keren gereden of onderbroken worden.

Dit jaar loopt de tocht via Aarle-Rixtel, Stiphout, Mierlo, Geldrop, Nuenen en Lieshout. Langs de route zijn enkele foto’s genomen die, in de juiste volgorde gezet, nog een mooi prijsje op kunnen leveren. De eerste prijs is een waardebon van €50,00. Daarnaast zijn er fietscomputers en waardebonnen van €25,00 en €12,50.

De routebeschrijving en het wedstrijdformulier zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 10 mei voor €4,00 bij Bloematelier ‘De 4 Seizoenen’, Snackbar ‘De Beemd’ en Drogisterij Jo Ceelen in Beek en Donk. In Mariahout is dit bij A. Van Uden, Nieuwe Erven 12 en in Lieshout bij Cafetaria/Eethuis ‘De Kiosk’ aan de Heuvel 12.

Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Harrie van den Eijnde, Model van der Donckstraat 6, Beek en Donk, tel. 0492-464209.