Afbeelding

Inschrijving Kindervakantieweek Lieshout

NULL

Inschrijving Kindervakantieweek Lieshout


Lieshout - Nog een paar maanden en dan gaat de Kindervakantieweek in Lieshout van start. Deze wordt gehouden van 18 t/m 22 augustus, wederom op het terrein van de manege. Het thema van dit jaar is ‘Superhelden’, wat dat allemaal met zich mee gaat brengen? Wie weet, nog enkele weekjes geduld!


Wil je mee doen aan de Kindervakantieweek in Lieshout? Schrijf je dan in op onderstaande dagen. De kleurplaat, welke tevens je inschrijfformulier is, zijn inmiddels op school uitgereikt. Heb je nog geen kleurplaat gehad kijk dan op de website www.kvwlieshout.nl of mail naar via info@kvwlieshout.nl

Inschrijven kan op onderstaande data
Maandag 9 juni op de Pinksterbraderie in Lieshout, van 11.00 tot 17.00 uur.
Woensdag 11 juni in het Dorpshuis te Lieshout, van 19.00 tot 20.30 uur.
Donderdag 12 juni in het Dorpshuis te Lieshout, van 19.00 tot 20.30 uur.

Na deze 3 dagen is het niet meer mogelijk om de kinderen in te schrijven! Houdt daar a.u.b. rekening mee, laat desnoods buren, vrienden of kennissen uw kind inschrijven. Dit voorkomt uiteraard veel narigheid.

Ook is de organisatie nog op zoek naar (veel) leiding. Ben je 15 jaar of ouder en heb je zin om een of meerdere dagen bezig te zijn met kinderen, schrijf dan in als leiding of als begeleider tijdens spellen of tochten. Je kunt je nu al opgeven, maar ook op bovenstaande inschrijfdagen. Telefonisch aanmelden kan via 06-19202829 (Coen Verbakel). Of stuur een mailtje naar info@kvwlieshout.nl.

Denk niet dat je het niet kunt, of dat een ander zich wel aanmeldt, de organisatie hoopt dit jaar weer zo’n 350 kinderen in te mogen schrijven, en om die groep in goede banen te leiden, hebben ze weer vele handjes nodig! Ook voor die leiders die al jaren meedoen, ook jullie vragen ze om je even officieel op te geven. Ook bestaat bij hen de gelegenheid om een maatschappelijke stage te lopen. Wil je hier meer over weten? Mail of bel dan gerust.