KPJ Beek en Donk is klaar voor de Zeskamp

NULL

KPJ Beek en Donk is klaar voor de Zeskamp


Beek en Donk - Na maanden van voorbereidingen is het aankomend weekend eindelijk zover. De jaarlijkse Zeskamp van KPJ Beek en Donk! Tijdens de Scholen- en Dorpszeskamp zal er dit weekend door ruim 650 deelnemers gestreden worden voor de felbegeerde wisselbeker.


Op zaterdag strijdt de Laarbeekse jeugd tegen elkaar tijdens de Scholenzeskamp. Er zijn dit jaar twee categorieën: groep 5/6 en groep 7/8. Op zondag vindt de Dorpszeskamp plaats voor de categorie 12 t/m 15 jaar en de categorie met deelnemers vanaf 16 jaar.

Op zaterdagavond is er een spectaculair 90’s en 00’s feest. DJ Bart, bekend van discotheek Axis, gaat er deze avond een mooi en gezellig feestje van maken. Kaarten zijn in de voorverkoop te koop bij Snackbar de Beemd (Beek en Donk) en kosten €5,00 (dag kassa €7,50). Zorg dat je voor 21.00 uur binnen bent en scoor 2 gratis bonnen!

Op zaterdag en zondag zal de zeskamp om 10.00 uur starten. De deelnemers worden al eerder verwacht voor de speluitleg. Omstreeks 17.00 uur zal op beide dagen de prijsuitreiking plaatsvinden. Neem je niet deel aan de Zeskamp? Dan ben je uiteraard van harte welkom om de sfeer te komen proeven en de teams aan te komen moedigen! De entree op deze dagen is gratis (m.u.v. de feestavond op zaterdagavond).

De Zeskamp vindt plaats op het KPJ terrein aan de Heereindsestraat in Beek en Donk. Wil je op de hoogte blijven over de Zeskamp? Volg dan via Facebook.