Afbeelding

Laarbeekse Open Tuinenroute 21 en 22 juni

NULL

Laarbeekse Open Tuinenroute 21 en 22 juni


Laarbeek - De Laarbeekse Open Tuinenroute wordt dit jaar voor de 2e keer gehouden. De organisatie heeft in elke kern weer enthousiaste tuineigenaren gevonden die u van harte welkom heten in hun paradijsje.

Er is een gevarieerd aanbod aan tuinen te bezoeken, van kleine dorpstuin tot landelijke boerderijtuin. Doordat de tuinen zowel in de dorpskernen als in het buitengebied liggen, is er een mooie route ontstaan, die u kunt combineren met het bekijken van bloemrijke akkerranden van de Stichting Laarbeeks Landschap.

Team The Shooters van de gezondheidsrace Beek en Donk heeft een fietsroute van 22 km gemaakt die de twaalf tuinen van de Laarbeekse Tuinenroute verbindt. Ook hebben zij een wandelroute van 3 km langs enkele deelnemende tuinen gemaakt die start en eindigt bij verzorgingstehuis De Regt in Beek en Donk. Deze wandelroute is rolstoelvriendelijk.

In de tuin aan de Heesweg 25 in Beek en Donk kunt u tussen 13.00 en 15.00 uur verschillende kruidentheeën proeven, verzorgd door het team The Shooters. De tuinen zijn gratis toegankelijk en beide dagen geopend van 10.30 tot 16.30 uur.

Kijk voor meer informatie over de tuinen en de fiets/wandelroute op www.laarbeeksetuinen.nl en www.gezondbeekendonk.nl. De organisatie wenst u een inspirerend en sportief tuinweekend.