Nieuw seizoen voor &RG-teens

NULL

Nieuw seizoen voor &RG-teens


Lieshout - De vrijwilligers van &RGteens, tienerwerk Lieshout, zijn er weer klaar voor. Zeer gemotiveerd, goed georganiseerd. Er is voor het aankomend seizoen weer een druk en passend programma voor de tieners vanaf groep 7 tot en met 15 jaar uit Lieshout. Ook dit jaar staan er weer leerzame, gezonde en sportieve activiteiten op het programma, schrijf je in en je bent verzekerd van vriendjes, sfeer, spanning, sensatie en veel lol!


De belangstelling van de jeugd voor activiteiten van tienerwerk Lieshout is groot. Het totaal aantal ingeschreven Lieshoutse Teens en Laarbeekse PLUS ( voortgezet onderwijs t/m 15 jaar) is afgelopen jaar opgelopen tot ca. 440 leden.

Basisschoolverlaters dienen zich in te schrijven voor de felbegeerde &RG PLUS discoavonden. Het inschrijfformulier wordt deze week in groep 8 bij alle basisscholen in Laarbeek verspreidt.

&RG Teens, Lieshout
Vorig jaar is besloten om voor tienerwerk Lieshout een bestuur op te zetten en is er een verdeling in werkzaamheden gemaakt. Het bestuur bestaat uit Elly Bevers (discocoördinatie, notulen), Erna Claassens (activiteiten en secretariaat), Hans van Stiphout (website/multimedia), Marcel Jansen (Penningmeester/ledenadministratie) en Johan Frenken (Disco’s, PR en voorzitter).

Party Jockey Tim (Tim Frenken) weet het jeugdige publiek door zijn muziekkeuze en entertainment te boeien en te verrassen. Zijn bijzondere manier van presentatie, muziek en de theaterachtige interactieve avonden vallen gezien de opkomst erg goed in de smaak bij de Teens en de Plussers. De bedoeling is om ca. 3 keer per maand iets te organiseren voor de jeugd.

Klaar voor nieuwe aanwas
Vanwege de leeftijdgrens vallen er dit schooljaar natuurlijk ook leden af. Echter, de nieuwe groep 7 leerlingen van de basisschoolklassen staan te popelen om zich te mogen inschrijven.

Voor de &RG-teens worden op de basisscholen in Lieshout volgende week de inschrijfformulieren uitgedeeld in groep 6. Zij die naar groep 7 gaan, kunnen zich gratis inschrijven en zijn volgend seizoen welkom bij &RGteens! Krijg je geen inschrijfformulier omdat je bijvoorbeeld niet in Lieshout op school zit, dan kun je een inschrijfformulier downloaden via www.energyteens.nl of afhalen/invullen bij Marcel Jansen, De Vang 30, Lieshout. Middels dit inschrijfformulier kunnen ouders, broertjes, zusjes of andere belangstellenden zich tevens opgeven als (tijdelijke) vrijwilliger. Wie wil er nu niet bij horen?!