Afbeelding

Cendra ontvangt vergunning voor uitbreiding centrum

NULL

Cendra ontvangt vergunning voor uitbreiding centrum


Aarle-Rixtel – Jongerencentrum Cendra uit Aarle-Rixtel heeft woensdag 2 juli de vergunning ontvangen voor de langgewenste uitbreiding van hun centrum.


De vergunning werd door dhr. Rooyakkers en dhr. Adams persoonlijk uitgereikt aan bestuurslid dhr. Maas van Cendra jeugd- en jongerencentrum in Aarle-Rixtel. Hiermee kan er een begin gemaakt worden om direct na de vakantie van start te gaan met de verbouwing. over de uitvoering hiervan zijn nog wat hobbels te nemen, maar het bestuur van Cendra heeft er het volste vertrouwen in dat ook dit goed komt.

Mannendag
Cendra heeft op 23 juni de eerste ‘mannendag’ gehouden, welke een schot in de roos bleek te zijn. Letterlijk en figuurlijk is deze dag bedoelt voor mannelijke jeugd tussen de 12 en 16 jaar. Bij de Handboogvereniging zijn ze flink los gegaan met pijl en boog en door de goede instructeurs is er veel lol aan beleeft. Er zijn flink wat ideeën opgedaan voor een vervolg.

Barbecuedag
Op 3 juli houdt Cendra haar jaarlijkse barbecuedag voor de jeugd, maar iedereen die geïnteresseerd is of er mee samenwerkt, is van harte welkom om een stukje mee te eten deze middag. De barbecuedag begint om 14.00 uur tot 22.30 uur. Het enige wat je mee hoeft te brengen is plezier. Voor de jeugd van 10-12 jaar is er op 11 juli een vakantiedisco, welke om 19.30 uur begint. Er geldt dan een ‘binnen is binnen beleid’. Dj Rens zorgt voor de muziek.

?Foto: Mannendag bij Cendra