Afbeelding

Inschrijven bij &RG-teens Tienerwerk Lieshout

NULL

Inschrijven bij &RG-teens Tienerwerk Lieshout


Lieshout - Voor het aankomend seizoen is er weer een druk en passend programma voor de tieners vanaf groep 7 en de overige jeugd uit Lieshout van het voortgezet onderwijs tot en met 15 jaar.


Ook dit jaar staan er weer leerzame, gezonde en sportieve activiteiten op het programma. Schrijf je in en je bent verzekert van vriendjes, sfeer, spanning, sensatie en veel lol! Ook voor &RG PLUS (voor de leeftijd van 13 t/m 15 jaar en geheel Laarbeek) zijn de succesvolle disco’s ingepland.

De thema discoavonden en activiteiten worden goed bezocht. Party Jockey Tim weet het jeugdige publiek door zijn muziekkeuze en entertainment te boeien en te verrassen. Zijn bijzondere manier van presentatie, muziek en de theaterachtige interactieve avonden vallen erg goed in de smaak. Ook dit jaar zijn er weer volop ideeën door het &RG-teens team ingebracht. De bedoeling is om ongeveer 3 keer per maand iets te organiseren voor de jeugd.

Deelname is gratis
Inschrijven kan via het inschrijfformulier en vóór 6 september. Heb je geen inschrijfformulier dan kun je een inschrijfformulier downloaden van de website www.energyteens.nl. De pasjes worden na afloop van de eerste activiteit verstrekt.

Voor toegang tot de &RG PLUS discoavonden dienen de Laarbeekse tieners van het voorgezet onderwijs 13 t/m 15 jaar, met een goed herkenbare ingescande pasfoto (minder dan 600kB) zich aan te melden via de website. Ook dit is gratis.