Afbeelding

VV Mariahout en Supermarkt Jumbo slaan handen ineen

NULL

VV Mariahout en Supermarkt Jumbo slaan handen ineen



Mariahout - Voetbalvereniging Mariahout en Supermarkt Jumbo van den Bogaard hebben de handen ineen geslagen. Uit deze jarenlange samenwerking is nu een mooie lederen voetbal gekomen waar de logo’s van VV Mariahout en Jumbo Supermarkt van den Bogaard op te vinden zijn.


De bal is te koop bij Sportshop Laarbeek en in de kantine van VV Mariahout kan men de bal ook aanschaffen voor €15,00 per stuk. Tijdens de wedstrijden van het eerste elftal kunnen er ook lootjes gekocht worden waarmee deze mooie bal te winnen is. Het gewonnen lotnummer wordt tijdens iedere thuiswedstrijd in de rust bekend gemaakt. Tenslotte krijgt de pupil van de wedstrijd deze bal van de vereniging cadeau, met handtekeningen van de spelers en begeleiding. Voetbalvereniging Mariahout bedankt Albert en Jeanne van den Bogaard en natuurlijk hun zonen Tom en Stijn voor deze mooie samenwerking.


Foto: Jeroen de Louw voorzitter VV Mariahout (r) en Albert van den Bogaard Jumbo Supermarkten Lieshout – Mariahout (l) met de nieuwe voetbal