Afbeelding

Sinterklaas komt weer naar Lieshout

NULL

Sinterklaas komt weer naar Lieshout


Lieshout - Een heel jaar heeft iedereen erop moeten wachten, maar nu is het bijna zover dat Sinterklaas met zijn pieten weer naar Lieshout komt. De Sint heeft beloofd dat hij zondag 16 november om 11.30 uur naar de Heuvel in Lieshout komt met veel pieten.


Wie kan zich de intocht van vorig jaar niet herinneren met de prachtige pietenschool op de heuvel? Hoofdpiet is daar nog steeds heel erg dankbaar voor, want een hoofdpiet met hoogtevrees, dat kan toch echt niet.

De Sint heeft al laten weten dat hij dit jaar muziekpiet mee brengt, muziekpiet is dol op alle soorten muziek. De laatste tijd is hij helemaal weg van harmonie. Nou dan kan muziekpiet zijn hartje ophalen. In Lieshout is een super harmonie en die komen de Sint ook verwelkomen. Het zou leuk zijn voor muziekpiet als de kinderen ook een instrument meenemen. Dat kan van speelgoed zijn of je knutselt zelf wat, het maak niet uit, als er maar geluid uit komt.

Zaterdag 15 november zijn er ook al een heleboel pieten in Lieshout. Vanaf 14.00 uur gaan ze rond met de klomp om geld op te halen voor de intocht van zondag. Schrijf het maar vlug op de kalender, zaterdag 15 november klompenactie, vanaf 14.00 uur en zondag 16 november om 11.30 uur de intocht op de heuvel van Lieshout. Vergeet jullie muziekinstrument niet mee te nemen!