Afbeelding

Derde Kerstfair Lieshout staat bol van de activiteiten

NULL

Derde Kerstfair Lieshout staat bol van de activiteiten


Lieshout - De derde Kerstfair in Lieshout vindt komende zondag plaats. Dit evenement is in de loop der jaren uitgegroeid tot een groot succes, voor zowel kinderen, ouders als grootouders. Er zijn tal van activiteiten te doen in Lieshout.


Meedoen en genieten
Om 13.00 uur komen de Gildebroeders van het Sint Servatiusgilde de Kerstfair openen. Een vendelgroet, een woord van welkom door de Kerstman en de voorzitter van ondernemersvereniging LIMO, Mark Lommen, en aansluitend een spetterend optreden door onder andere blaasband ‘Smesh’ op de Kiosk in Lieshout.

Live muziek
Muzikanten van het allereerste uur treden op. Denk aan zangkoor Primavera en dweilorkest Navenant uit Helmond, de sfeermakers van alle kerstfairs in Lieshout. Ook niet te missen zijn de sambaband ‘HeiSa’ uit Mariahout, Hofkapel ’t Is Deeger Wa uit Bakel, S.C. ’t Eenoodje uit Nuenen en zangkoor Joko uit Mierlo.

Country & buikdansen
Dit jaar pakken de organisatie weer uit met optredens van ‘the Marywood country dancers’ in samenwerking met ‘The Black Longhorn country dancers’. Dédé dansballet danseressen en niet te vergeten de ‘Sarabi Bellydance’ dansen en workshops, gegeven door de enthousiaste en gediplomeerde buikdanseres Sarabi.

Outdoor en more
‘Reachout4you’ staat op de Kerstfair in Lieshout met een aantal leuke en spannende activiteiten voor jong en oud. Kom gezellig langs en bekijk het brede assortiment aan outdoor en groepsactiviteiten. Onder leiding van Jorrit Verhoeven, lekker klimmen voor ieder die even de benen wil strekken of buigen.

TGV in de Dorpsstraat

Hou je van bouwwerken? Of ben je van het zelf bouwen? Kom dan kijken naar de beste ‘TGV (Train à Grande Vitesse) bouwer’ van Europa, Gerard Salden. Wereldwijd beroemd, exposities in Londen en Lieshout! ‘LEGO-world’ op de Dorpsstraat, een tent met bouwwerken van LEGO inclusief licht en geluidseffecten.

Geen rendieren maar paarden
Paardje rijden om de Kiosk, het is allemaal mogelijk bij Stichting Kinderopvang ‘Het Klokhuis’. Foto momentjes met de Kerstman. Hij is er weer klaar voor.

Draaien en springen
De ‘Circus Fun draaimolen’ en de ‘kinderjump’ zijn graag geziene activiteiten en ontbreken ook dit jaar niet op de kerstfair.

Een wagen volgeladen
Maakt u kans op ‘de nieuwe boodschappenwagen’ van Jumbo Lieshout/Mariahout? De trekking vindt plaats op deze gezellige markt!

Catwalk
Modeshows met glamour, ‘fashion on the runway’ en dat lekker dicht bij huis. Heerlijk genieten op de eerste rij van mode, mode en nog meer mode.

Christmas Beauty’s
Op het ‘kinder beauty plein’ worden kinderen gerestyled en klaar gemaakt om te schitteren aan het kerstdiner. Haar, make-up, nagels en accessoires komen aan de beurt om van uw kind een stralend prinsesje te maken.

Voor elk wat wils

De Kerstfair vindt plaats op zondag 14 december van 13.00 uur tot 19.00 uur en loopt van de Heuvel tot en met een groot gedeelte van de Dorpsstraat.