Amusementsweekend bij de Teugelders

NULL

Amusementsweekend bij de Teugelders



Beek en Donk – Dit weekend staat bij de Teugelders van Ganzendonck in het teken van heel veel amusement. Zaterdagmiddag om 13.30 uur wordt afgetrapt met de Seniorenmiddag.


In muziekcentrum het Anker vermaakt een keur van artiesten het publiek. Onder hen topkletsers Frank Schrijen en Ad Vermeulen (Brabants kampioen 2014). Ook amusementsgroepen ‘Erpel uit ut Zekske’ en ‘Applaus’ zorgen voor het nodige vertier. Muzikale bijdrages zijn er van de Lieshoutse Bruurs (winnaars Laarbeeks Liedjesfestival 2014) en de Beek en Donkse Octopus band. Voor het dansgedeelte zorgen de Ganzendonckse dansmariekes. De laatste kaartjes zijn voor €4,00 nog verkrijgbaar aan de zaal.

Zaterdagavond is het tijd voor de Sauwelavond. Alleen het allerbeste is naar muziekcentrum het Anker gehaald en het beloofd dan ook opnieuw een prachtige avond te worden. Striepke Veur, Harrie Hens, Berry Knapen, Jeroen’s Clan, Frank Schrijen, een speciale klets van Koop Drost, de Ganzendonckse Dansmariekes, Rôllik Goewd, en de afterparty met de Foute Vinylshow staan borg voor een sfeervolle avond. Er zijn helaas geen kaartjes meer beschikbaar voor deze avond.

Zondag vanaf 13.30 uur is het Anker voor de jeugd. Al weken lang bereiden velen zich voor op een leuk optreden. Bij de één is dat een playback act of iets muzikaals. Anderen hebben een mooie dans ingestudeerd. Iedereen is van harte uitgenodigd deze gezellige middag te bezoeken en de prestaties van de Ganzendonckse jeugd te bewonderen.