Afbeelding

Van Disco en ziekenbezoek naar dweilen in Ganzegat

NULL

Van Disco en ziekenbezoek naar dweilen in Ganzegat



Aarle-Rixtel – De carnavalsstichting Ganzegat gaat drukke tijden tegenmoet met diverse activiteiten. Een disco dance party, ziekenbezoek, dweilen en een dolle dinsdag staan op het programma.


Disco Dance party
In de tent achter de Vrienden vindt carnavalsdinsdag een heuse Disco Dance Party plaats, compleet met verlichte dansvloer en disco- en carnavalsmuziek uit de jaren tachtig. Wellicht zijn er nog verassende optredens te zien. Voor deze avond zijn entreekaarten à €10,00 verplicht, maar daarvoor krijg je 5 consumptiebonnen. Kaarten zijn te koop bij Dorpscafé de Vrienden, Grand Café Stout of via de Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat bij Edelsmid Johan van Bakel.

Ziekenbezoek
Op vrijdag voor carnaval brengt Prins Cellus d’n Uurste met een klein gevolg een bezoek aan de zieken van Ganzegat, thuis, in het ziekenhuis of verpleeghuis. Kent u iemand die een bezoek op prijs stelt, meldt dit dan aan via secretariaat@ganzegat.nl of stuur een briefje naar Postbus 24, 5735 ZG te Aarle-Rixtel. Er dient bij een bezoek altijd een familielid aanwezig te zijn.

Carnavalsmaandag en dinsdag
Op carnavalsmaandag gaan ze gezellig dweilen met een aantal dweilorkesten uit Ganzegat en uit de regio. Naast Ganzegats hofkapel zijn dat Hoopvol, ’t Inventieleke, Os Malandros, VTOP en BBC. De kleur Magenta zal deze Magentamaandag natuurlijk tot uiting komen. ’s Avonds is er een gezellige Duitse avond met de Partyhosen en der Kleino.

Carnavalsdinsdag staat overdag in het teken van Dolle dinsdag. Vanaf 11.11 uur is er een gevarieerd programma met humor, flauwekul, een loterij, de veiling van het carnavalsschilderij en lekker eten. Het schilderij, vorig jaar een prachtexemplaar geschilderd door Rianne Verschuuren, wordt dit jaar geschilderd door Maartje Cornelissen. Verder is er onder andere een optreden van Rob Schepers uit Sterksel. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de ingang van de zaal.

Optocht, straat en gevelversiering
U kunt zich aanmelden voor de optocht via www.ganzegat.nl. U vindt daar het inschrijfformulier en het reglement.

Rectificatie Carnavalsmis
In tegenstelling tot eerder berichten begint de carnavalsmis op carnavalszondag niet om 10.00 uur maar om 09.30 uur.

Foto: Ganzegats schilderij