Familie van Puffelen (v)luchtig op bezoek in Ganzendonck

NULL

Familie van Puffelen (v)luchtig op bezoek in Ganzendonck



Beek en Donk - Voor iedereen in Ganzendonck zal het niet zo maar uit de lucht komen vallen dat ook dit jaar de familie Van Puffelen met carnaval haar entree gaat maken.


Deze roemruchte carnavaleske familie kwam vorig jaar gepakt en gezakt met hun pick-up wagen vol met matrassen en knuffels langs het kanaal, via De Kruikezeikers, Oeteldonk en Kuusegat, naar Ganzendonck. Hun doel: Tijdens de Ganzendonckse optocht aan iedereen letterlijk en figuurlijk een knuffel uitdelen.

Ja... Ganzendonck knuffelde door de familie Van Puffelen heel wat af tijdens de vorig jaar gehouden optocht. Het was heerlijk zonnig weer, en van al dat geknuffel gingen hier en daar langs de optocht ook de jassen open; het Ganzendoncks publiek kreeg het alleen maar warmer van al dat geknuffel. Menigeen langs de kant zakte door de mand en liet zich heerlijk knuffelen door de met knuffels behangen familie Van Puffelen.

De optochtcommissie van Ganzendonck reageerde dan ook opgelucht toen ze de inschrijving ook dit jaar weer binnen zagen komen van deze familie die haar reputatie na een jaar al stevig verdiend heeft. Door hun succes in Ganzendonck zijn ook De Raopers, De Heikneuters, Ganzegatters en Kattemeppers geïnteresseerd in de Familie Van Puffelen. Ja… de familie Van Puffelen is voortaan heel werelds en gaat over de grenzen. Dus aan Ganzendonck brengen ze dit jaar dan ook een (v)luchtig bezoek. En voordat heel Ganzendonck er lucht van krijgt... de familie verklapt het dan maar vast zelf: De familie Van Puffelen komt, vanwege dat ze van hot naar her moeten, met een bijpassend luchtig vervoersmiddel. En mocht Ganzendonk nu de indruk krijgen dat hier een luchtje aan zit? Kom dat dan gewoon heerlijk zelf opsnuiven tijdens de Ganzendonckse optocht op 15 februari. De familie Van Puffelen springt een gat in de lucht als er weer net zoveel belangstelling voor hen is als afgelopen jaar. Tot gauw! Dikke knuffel van de Familie van Puffelen.