Afbeelding

Toneelvereniging De Vriendenkring start voorverkoop

NULL

Toneelvereniging De Vriendenkring start voorverkoop



Lieshout – Toneelvereniging De Vriendenkring uit Lieshout start maandag 23 februari de voorverkoop van de kaartjes voor de klucht: ‘De verloofde van mijn vrouw’.


Na het mooie jaar 2014, waarbij de Vriendenkring alle records verbrak voor wat betreft het bezoekersaantal, gaat op 14 maart opnieuw het doek open. Ook dit jaar gaat De vriendenkring negen avonden de planken op om deze dol dwaze klucht op te voeren. Voor slechts €5,00 kan men een hele avond genieten. Lekker lachen, een avond zonder zorgen. “Dat is ook de bedoeling”, vindt regisseuse Wilma van Dijk. “Kluchten spelen is echt ons ding, daar komt ons publiek voor, dus daar stappen wij niet van af. Daarom hebben we waarschijnlijk na al die jaren een groot en trouw publiek naar ons toe weten te trekken. Wij spelen, wat ons publiek graag wil zien!” Vorig jaar kreeg de Vriendenkring de cultuurprijs uitgereikt omdat ze al meer dan 25 jaar met een stijgende lijn aan de weg timmeren. Een prachtig compliment waar ze heel trots op zijn.

In 2014 is De Vriendenkring met jeugdtoneel gestart. Een leuke en zeer gemotiveerde groep jongeren speelden het stuk ‘De Da Vinci kolder’. Er kwamen vele leuke reacties vanuit het publiek, wat deze groep stimuleert om ook dit jaar weer iets op de planken te gaan brengen.

De voorstellingen van ‘De verloofde van mijn vrouw’ gaan op 14 maart in première. De andere voorstellingen volgen op 15,18,20,21,22,25,27 en 28 maart in het Dorpshuis te Lieshout. Vanaf 23 februari begint de voorverkoop bij Van Berlo, TOP 1TOYS, Dorpsstraat 47 te Lieshout, tel. 0499-421390. Meer informatie is te vinden op www.devriendenkringlieshout.nl. Ook zijn zij te volgen op Facebook, bij toneelvereniging De Vriendenkring. Graag zien ze weer heel veel klucht -liefhebbers bij de uitvoeringen van ‘De verloofde van mijn vrouw’.

Foto: Toneelvereniging De Vriendenkring