Jubileumactiviteiten seniorenvereniging KBO Lieshout

NULL

Jubileumactiviteiten seniorenvereniging KBO Lieshout


Lieshout - In maart starten de jubileumactiviteiten van seniorenvereniging KBO Lieshout. Elke maand zijn er activiteiten gepland, die toegankelijk zijn voor iedereen uit Lieshout, dus ook voor niet-leden. Een prettige en vrijblijvende mogelijkheid om eens kennis te maken met het gevarieerde activiteitenaanbod van de vereniging. U bent van harte welkom. Er is voor alle belangstellenden een gratis kop koffie.


Dinsdagmiddag 17 maart geven de sjoelers de aftrap van de jubileumactiviteiten met een gezellig Sjoel Jubileum Toernooi van 13.30 uur tot 17.00 uur in het Dorpshuis in Lieshout. Er is geen inschrijfgeld, wel zijn er enkele leuke prijsjes te winnen.

Het Rikken en Jokeren Jubileum Toernooi houden ze op zaterdag 21 maart van 13.30 uur tot 17.00 uur in de foyer van het Dorpshuis in Lieshout. Inschrijfgeld slechts €1,00. Ook hier zijn enkele prijzen te winnen.

De KBO wil graag van tevoren weten hoeveel mensen deelnemen aan deze activiteiten en verzoeken u dan ook in te schrijven. De inschrijving kan vanaf heden gebeuren op de Inloop van KBO Lieshout in het Dorpshuis. Een nieuwe mogelijkheid voor inschrijving is een speciaal jubileum-emailadres: kbolieshout@gmail.com. Geef uw naam op, aantal personen en vermeld aan welke activiteit u wilt deelnemen. De inschrijving sluit telkens 2 dagen voorafgaand aan de activiteit.

De Inloop is iedere dinsdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur in het Dorpshuis van Lieshout. Loop gerust eens binnen en maak kennis met een dynamische vereniging.