Scouting Aarle-Rixtel verkoopt potgrond en fleurige bloemenScouting Aarle-Rixtel verkoopt potgrond

NULL

Scouting Aarle-Rixtel verkoopt potgrond en fleurige bloemen


Aarle-Rixtel - Het zonnetje komt wat vaker kijken en het weer wordt ook wat beter, dus zachtjes aan begint men uit te kijken naar de lente. Scouting Aarle-Rixtel brengt ook dit jaar de lente weer bij u thuis, dit doen ze door de verkoop van potgrond en fleurige bloemen.


Deze lenteactie is een samenwerking tussen de Mini-Scouts, de Welpen en de Scouts van Scouting Aarle-Rixtel. De opbrengsten van deze actie komen ten goede aan activiteiten op het zomerkamp. Het assortiment bestaat dit jaar uit potgrond en prachtige violen. Een grote zak potgrond kost €3,00 per zak. De violen worden per tray van zes verkocht, voor €3,00 per tray.

De scouting komt bij u langs op zaterdag 14 maart. ‘s Ochtends beginnen ze vanaf 10.00 uur in de wijken ten noorden van de Dorpsstraat (de kant van de fietsenmaker, Jantje en de bakker). ‘s Middags gaan ze verder in de wijken ten zuiden van de Dorpsstraat (de kant van de kiosk, de slager en café Stout). Tussen 10.00 en 15.00 uur is het ook mogelijk om potgrond of bloemen te kopen bij de blokhut (Duivenakker 74, achter de Dreef).