Hurkmans stunt in WAC-bekertoernooi

NULL

Hurkmans stunt in WAC-bekertoernooi


Beek en Donk - Tijdens de kwartfinales voor de WAC-beker heeft Hurkmans Plaatwerk BV voor een daverende verrassing gezorgd door A-klasser Van Kuringe Adviesgroep uit te schakelen met maar liefst 5-2.


Hurkmans startte furieus en wist al vroeg in het duel een 2-0 voorsprong te nemen. Van Kuringe kwam in het vervolg even terug, maar Hurkmans was niet van plan dit stuntje af te laten nemen. Het plaatste zich daarmee voor de halve finale.

Dat deed ook de kampioen van de A-klasse, Café-Zaal de Tapperij. Zij wisten de koploper in de B-klasse relatief eenvoudig aan de kant te zetten; 7-3. Ondanks dat FC van de Burgt tot een kwartier voor het eind goed partij kon bieden en de stand in evenwicht hield (3-3), bleek De Tapperij toch een maatje te groot.

De 3e halve finalist kwam uit het treffen tussen Vesters Hoveniers (A-klasse) en DHVM (B-klasse). Het verschil tussen beide teams was overduidelijk. In hun eigen klassen steken ze allebei in goede vorm, maar in dit onderlinge duel bleek dat DHVM tegen de ‘grote jongens’ nog niet is opgewassen. De eer werd wel tot twee keer toe gered, maar daartegenover stonden wel 15 tegentreffers. Vesters stelde daarmee de halve finale veilig.

Tot slot bereikte D3 architecten/ Café-zaal Dave van de Burgt de halve finale. Ze wonnen, weliswaar reglementair, met 5-0 van Puur Baden dat helaas geen volledig team op de vloer kon brengen en spijtig genoeg moest afzeggen.

De halve finales staan gepland op donderdagavond 23 april. Dit is de laatste speelavond van het seizoen. Nadat de halve finales zijn gespeeld en de finalisten bekend zijn, wordt ook de finale gespeeld, waarna de huldigingen volgen. Zowel de bekerwinnaar, de winnaars van de A-klasse en B-klasse, alsmede de topscorers en de sportiviteitsprijs worden dan uitgereikt. Ze nodigen alle leden bij deze uit om op 23 april het seizoen met een gezellig samenzijn af te sluiten.