Afbeelding

Bridgeclub in Franciscushof

NULL

Bridgeclub in Franciscushof


Lieshout - Tijdens de verbouwing van Bavaria Brouwerij Café – het thuishonk van de Lieshoutse bridgeclub ‘De Poort van Binderen’ – heeft de club een warm onthaal gekregen in de Franciscushof.


Er werd gedurende 3 weken zowel op dinsdagmiddag als op woensdagavond gespeeld in de Hofkamer. De vrijwilligers en medewerkers van de Franciscushof toonden hun gastvrijheid en deden hun uiterste best om het de gasten naar de zin te maken.

In het Dorpshuis was er tijdens Carnaval geen plaats, dus de gelegenheid in de Franciscushof was een uitkomst voor de bridgeclub. De Franciscushof streeft naar een nauwere band met het dorpsgebeuren, en het is een zeer plezierige locatie, licht, gezellig en warm. De bridgers hadden niets dan lof voor deze tijdelijke vervanging.

Met ingang van deze week is ‘De Poort van Binderen’ weer terug op de vertrouwde en zeer sfeervolle locatie in Bavaria Brouwerij Café. Ter gelegenheid daarvan worden bridgers – ook niet-leden – van harte uitgenodigd om een keertje de sfeer te komen proeven en mee te bridgen op de dinsdagmiddag of de woensdagavond. Neem wel even vantevoren contact op, zodat het schema kan worden aangepast. Contact: Marie-José Kobussen, tel. 0499–375017 of mail mjkobussen@xs4all.nl.

De club voert ook een studieclubje op de maandagmiddag en maandagavond, waar de tijd wordt genomen om uitvoerig na te kaarten, en de spellen te analyseren. Dit clubje is gratis, enige voorwaarde is dat je lid van de club wordt. Contact: Gerda Spek, tel. 0499–421980.

Kijk ook eens op www.poortvanbinderen.nl.

?Foto: Bridgeclub Poort van Binderen