Kwartet Gilbert in het Kouwenbergs kerkje

NULL

Kwartet Gilbert in het Kouwenbergs kerkje


Aarle-Rixtel - In het Kouwenbergs kerkje in Aarle-Rixtel is op zondag 12 april een optreden van het kwartet Gilbert. Gilbert brengt eigen werk. Mooie ingetogen Engelstalige chansons gecomponeerd door Erik van Dijck. Kleine verhalen met teksten van de Londense Janet Gilbert in haar moedertaal. Vaak heel persoonlijk, maar gezongen, blijken ze toch universeel en herkenbaar.


Erik van Dijck begeleidt de zang met piano en gitaar. Celliste en violiste Maaike Zwaan vlecht lijnen onder de composities en Kees de Wit ondersteunt met percussie. Erik van Dijck en Kees de Wit zijn geen onbekenden van het Kouwenbergs kerkje. Erik was al eens te gast met de groep Stanza en Kees de Wit kent men van de optredens van de Jiddische band Simits, welke laatste overigens in het najaar weer het kerkje bezoekt.

De 4 muzikanten van Gilbert brengen mooie liedjes die heel goed tot zijn recht komen in de intimiteit van het kerkje. De entree bedraagt €5,00. Kaartjes kunnen ook worden gereserveerd via tel. 0492-382943.