Schrijf je nu in voor Color Fun! en win kaartjes voor WiSH Outdoor

NULL

Schrijf je nu in voor Color Fun! en win kaartjes voor WiSH Outdoor


Beek en Donk - Iedereen die zich voor zaterdag 7 april inschrijft voor Color Fun! maakt kans op twee zondagkaarten van WiSH Outdoor. De organisatie hiervan heeft 2 x 2 kaartjes beschikbaar gesteld. Wie wil dit nou niet, meedoen aan het kleurrijke evenement Color Fun! en dan ook nog eens kans maken op 2 kaartjes voor de zondag van WiSH Outdoor.


Inschrijven
Ieder jaar komen duizenden mensen op het Laarbeekse festival WiSH Outdoor af. Geniet op zondag 5 juli van o.a. Kensington, Typhoon & Band, FeestDJRuud, Domien Verschuuren & Tjitse Leemhuis (3FM), en vele andere topartiesten! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op kaarten, is jezelf inschrijven voor Color Fun! Deelnemers die zich nu inschrijven tot uiterlijk 7 april 00.00 uur maken kans op twee zondagkaarten. Alle deelnemers die zich al ingeschreven hebben, maken natuurlijk ook kans op deze kaartjes. Ga voor aanmelding naar de website www.colorfunlaarbeek.nl of ga naar een inschrijfpunt in de kernen van Laarbeek (zie de website).

Na 7 april worden de winnaars bekendgemaakt via www.colorfunlaarbeek.nl, Facebook en De MooiLaarbeekKrant.

Color Fun!
Color Fun! is een nieuw Laarbeeks evenement. Dit gaat plaatsvinden op zaterdag 9 mei op en vanaf het evenemententerrein in Beek en Donk. 's Middags vindt een run plaats waarbij je bestrooid wordt met kleurenpoeders. Je kunt kiezen uit een route van 2,5 of 5 kilometer en of je wilt hardlopen of wandelen. 's Avonds - van 19.00 tot 23.00 uur - vindt de feestavond plaats. Ook gedurende deze avond wordt er volop met kleurenpoeder gestrooid. De toegang voor deze avond is gratis. Gedurende de dag is er van alles te doen op het evenemententerrein. Deelname aan de run kost 15,00 euro per persoon. Hiervan gaat 5 euro naar het goede doel: Een Laarbeekse vereniging of stichting. Je kunt zelf aangeven aan welke organisatie je dit geld gunt. Ga voor meer informatie naar: www.colorfunlaarbeek.nl.

Vrijwilligers

De organisatie van Color Fun! is ook nog hard op zoek naar vrijwilligers. Heb je interesse om mee te helpen? Bijvoorbeeld bij het opbouwen op 8 en/of 9 mei, het evenement zelf of bij het afbouwen op 10 mei? Stuur dan een mailtje naar info@colorfunlaarbeek.nl of bel naar 0492-832182 (kantoor MooiLaarbeek) voor meer informatie.