KBO Lieshout actief in april

NULL

KBO Lieshout actief in april


Lieshout - In de tweede helft van april heeft Seniorenvereniging KBO Lieshout weer een aantal fijne activiteiten op het programma. Voor elk wat wils.

Driebanden Biljart Toernooi
Van maandag 13 tot en met zaterdag 25 april houdt KBO biljartclub Nooit Volleerd een driebanden biljart toernooi. De wedstrijden worden op drie tafels in het Dorpshuis van Lieshout gespeeld. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen. De wedstrijden beginnen om 13.00 uur. De finales worden op zaterdag 25 april vanaf 14.00 uur gespeeld.

Edah museum
Dinsdag 14 april staat een excursie naar het Edah museum in Helmond op het programma. Meer dan honderd jaren distributie in levensmiddelen worden hier gepresenteerd. Het bezoek duurt ruim twee uur. Om 14.00 uur worden de deelnemers verwacht.

Bridgedrive
Dit jaar viert Seniorenvereniging KBO Lieshout het 60-jarig bestaan. Het hele jaar door zijn er activiteiten rondom dit jubileum. Op dinsdagmiddag 28 april is er van half 2 tot vijf uur een Jubileum Bridgedrive in de Grote Zaal van het Dorpshuis. De KBO bridgeclub en de Lieshoutse bridgeclub Poort van Binderen tekenen voor de organisatie. Iedereen kan gratis meedoen. Er zijn enkele leuke prijsjes te winnen. Inschrijven kan zowel als paar als individueel. bij de eigen bridgeclub of bij de Inloop. Het kan ook via de mail: kbolieshout@gmail.com. Graag uw naam en van de bridgepartner vermelden, of vermeld dat u individueel inschrijft. De inschrijving eindigt op vrijdag 24 april.

Inloop
Aanmelden voor activiteiten kan tijdens de Inloop. De Inloop is iedere dinsdagmorgen van tien uur tot half twaalf in het Dorpshuis. U bent hier van harte welkom met vragen over van alles, om u op te geven voor een van de KBO activiteiten of zomaar voor de gezelligheid.