Lokale kaartverkoop WiSH Outdoor van start!

NULL

Lokale kaartverkoop WiSH Outdoor van start!


Laarbeek - Met nog maar een paar weken op de kalender, begint de WiSH Outdoor koorts weer grote vormen aan te nemen. Gedurende het weekend van 3 tot en met 5 juli zal het grootste festival van Laarbeek en omstreken alweer voor de 9e maal plaatsvinden. Afgelopen jaar wisten ruim 45.000 bezoekers het festival aan de Lekerstraat in Beek en Donk te vinden.


In navolging van de online kaartverkoop is ook de lokale kaartverkoop deze week van start gegaan. Op diverse verkooppunten in Laarbeek is het vanaf nu mogelijk om tickets voor WiSH Outdoor te kopen. Wacht niet al te lang met bestellen, want afgelopen jaar was het festival ruim van tevoren uitverkocht.

De verkooppunten:
Plus Supermarkt, Snackbar de Beemd (Beek en Donk), Top1Toys (Lieshout), Snackbar Le Patat (Aarle-Rixtel), 2 Faces Fashion (Gemert) en Mensroom (Helmond).

Waar het festival op vrijdag 3 juli een sterk EDM programma presenteert met o.a. optredens van Showtek, Sunnery James & Ryan Marciano en de Amerikaan 3LAU, zijn er op zaterdag meerdere muziekstijlen te vinden op het festivalterrein. Hardstyle liefhebbers kunnen hun hart ophalen met grootheden als Noisecontrollers, Coone, en D-Block & S-te-Fan. De Devoted stage biedt met namen als NERVO, W&W en Firebeatz een aantrekkelijk EDM programma. Op zondag 5 juli kunnen bezoekers genieten van een breed programma met topartiesten zoals Kensington, Typhoon, Memphis Maniacs en Feestdjruud.

Voor meer informatie betreffende de programmering, het festival en de lokale kaartverkoop, kun je kijken op www.wishoutdoor.com.