Moederdagloterij op het Heuvelplein

NULL

Moederdagloterij op het Heuvelplein


Beek en Donk – De leden van Winkeliersvereniging Beekvlied houden voor Moederdag wederom een prijzenloterij. In De MooiLaarbeekKrant vind je deze week een bon (pagina 12), die bij de zeventien deelnemende winkeliers van het Heuvelplein ingeleverd kan worden. Elke winkel verloot per keer twee waardebonnen ter waarde van €25,00.


Bonnen
De bon, die deze week in de krant staat, kan ingeleverd worden tot en met zaterdag 9 mei. Daarna vindt de trekking plaats. Secretaris Mieke van den Bergh vertelt: “Per keer hebben we 34 prijzen. Elke prijs bestaat uit een waardebon van €25,00. Het maakt niet uit in welke winkel je de krantenbon inlevert. Deze belanden bij de trekking op één stapel. De kans is dus groot, dat als je een prijs wint, deze van een andere winkel is dan waar dat jij hem had ingeleverd.”

Uitreiking
De uitreiking vindt plaats op dinsdag 12 mei om 13.00 uur bij Schippers Optiek. De winnaars worden hiervoor door het bestuur van Beekvlied gebeld.

Tweede actie
Na het succes van de prijzenloterij met Sinterklaas en Kerst heeft Winkeliersvereniging Beekvlied besloten om deze actie te herhalen. “Ook met Vaderdag gaan we dit weer doen”, vertelt Mieke.

Deelnemende winkeliers:
Annet Mode, Bakkerij Vogels, Kapsalon Goya, Drogist/Parfumerie Jo Ceelen, Emté Supermarkten, Ingrid Lingerie-Beenmode, Supermarkt Jan Linders, Lederwaren/ruitersport Annie van Lankveld, Mandenman meubelen, Optiek Schippers, Rijwielhandel v.d. Berg, Shoes4You, Sportshop Laarbeek, Superslagerij Brouwers, Lucky Pictures, De MooiLaarbeekKrant en de Rabobank.