Wandelvierdaagse Gezond Laarbeek voor de 6e maal van start

NULL

Wandelvierdaagse Gezond Laarbeek voor de 6e maal van start


Laarbeek - De wandelvierdaagse Gezond Laarbeek, ontstaan uit de Gezondheidsrace, trapt voor de 6e maal af. Elke dag kan er vanaf 17.30 tot 19.00 uur ingeschreven en gestart worden. Deze keer als eerste op dinsdag 19 mei in Mariahout. Waar vanaf 17.30 tot 19.00 uur ingeschreven en gestart kan worden in Restaurant De Pelgrim Mariastraat 21.


Zorg om het Dorp bied iedereen wat te drinken aan. De routes van 5 en 10 kilometer hebben hun rustplaats bij Melkveebedrijf Heesakkers in de Hei en de 3 kilometer bij Varkenshouderij Berkvens. Leo en Wilhelmien Biemans hebben er weer voor gezorgd dat het zeer mooie natuurrijke routes zijn.
De tweede dag, woensdag 20 mei, wordt er gestart in Conferentiecentrum Couwenberg Dorpsstraat 1 Aarle-Rixtel. Dirk Verhees staat daar met zijn team klaar en heeft zeer mooie routes in en om Aarle-Rixtel uitgezet. Zeer bijzonder op de 10 kilometer is de wandeling door de Boomgaard van Streekwinkel van de Fam. Biemans. Alle afstanden komen ook langs het zeer bekende Hagelkruis.
De derde dag, donderdag 21 mei, wordt er gestart vanaf het Parkpaviljoen in de Muziektuin aan de Koppelstraat Beek en Donk. Jan en Beppie van Stiphout hebben samen met het gezondheidsteam The Shooters gezorgd voor zeer mooie routes. Bij de 5 kilometer is tevens een fotopuzzel opdracht toegevoegd en de 10 kilometer wandelaars rusten bij het mooie boomkweker bedrijf van de Firma Sneijers.
De laatste en finale dag, op vrijdag 22 mei, gaat van start vanaf Café De Koekoek Dorpsstraat 49 te Lieshout. Hier hebben Henk Berkers en Dick Warbout weer mooie routes uitgezet. De 3 en 5 kilometer hebben hun rustpost bij Molen De Leest waar molenaar Jan Tielemans voor een mooie rondleiding zorgt draagt. De 10 kilometer rusten bij Melkveebedrijf Bouw aan de Sluisweg, waar zij door familie Bouw hartelijk worden ontvangen en een kijkje kunnen nemen hoe men daar melkt.
Elke dag worden op alle rustposten de mensen voorzien van een drankje en een hapje waar Mario van Balkom (Van de Plus) voor heeft gezorgd.
Mede hierdoor en door een bijdrage van de Gemeente Laarbeek heeft de organisatie het inschrijfgeld laag kunnen houden. €2,00 voor 4 dagen en €1,00 voor een dag. Kinderen van de basisscholen hebben met een kortingskaart €1,00 korting.
Voor meer informatie kan men terecht op de site www.wandelvierdaagsegezondlaarbeek.nl of bellen 0492784238