Pubers in huis, lust of last?

NULL

Pubers in huis, lust of last?


Laarbeek - Op woensdag 10 juni verzorgen info-trainer Riet Kooiman en acteurs van Helder Theater een ouderavond op het Commanderijcollege in Laarbeek, Muzenlaan 2 in Beek en Donk.


Deze avond wordt u een unieke interactieve presentatie geboden. Inloop van de avond is vanaf 19.15 uur. Het programma start om 19.30 uur en het duurt tot 21.30 uur. U kunt zich aanmelden bij het mailadres dat verderop vermeld staat.

De presentatie gaat vooral over de invloed van een groep en communiceren met een puber. Zoals iedereen heeft uw zoon/ dochter weleens te maken met groepsdruk en eigenlijk kan niemand dat helemaal weerstaan. Groepsdruk kan heel positief zijn, maar ook negatief. Dit gegeven, maar ook andere situaties met pubers kunnen lastig zijn en soms kunt u zich onzeker voelen omdat u niet zo goed weet hoe hiermee om te gaan.

Door middel van het stellen van de goede vragen en uw manier van opstellen krijgt u de mens achter het gedrag van uw puber te zien. Tijdens deze bijeenkomst wordt u zich meer bewust van de dingen die goed gaan en wat u meer en anders zou kunnen doen. Ook leert u andere manieren om met lastige situaties om te gaan.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u mailen naar thema.avond@commanderijcollege.nl of bellen met het Centrum voor Jeugd en Gezin Laarbeek, Linda Nouwen, tel. 06-18310741. U komt toch ook?