Kaartverkoop feestavond Zeskamp van start

NULL

Kaartverkoop feestavond Zeskamp van start


Beek en Donk - Over iets minder dan 3 weken is het dan eindelijk zo ver, twee dagen lekker sportief bezig zijn met ontzettend veel lol en gezelligheid. Daar hoort natuurlijk ook traditiegetrouw een leuke feestavond bij. Inmiddels is de DJ bekend en de kaartverkoop gestart. Dit jaar gaat DJ Funkmaster B er een geweldig feestje van maken.


De feestavond vindt dit jaar plaats tijdens het zeskampweekend op zaterdag 20 juni. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Snackbar de Beemd in Beek en Donk en kosten 5 euro per stuk. Aan de deur kosten de kaarten 7 euro per stuk. De aanvang is om 20.30 en ben je voor 21.00 binnen dan ontvang je 2 consumptiebonnen gratis!

Hoewel Funkmaster B vooral bekend is van onder andere het draaien van housemuziek, heeft hij natuurlijk veel meer in petto. Tijdens de feestavond zal hij een mix van stijlen draaien, waaronder nineties, zero’s en top 40. Voor ieder wat wils dus!

De Zeskamp, georganiseerd door KPJ Beek en Donk, zal dit jaar plaats vinden in het weekend van 20 en 21 juni. Gedurende het zeskampweekend zullen er diverse activiteiten georganiseerd worden. Zo wordt op zaterdag de Scholenzeskamp gehouden voor alle kinderen van de Laarbeekse basisscholen. Op zondag is er de Dorpszeskamp voor iedereen uit Laarbeek boven de 12 jaar. Op sportief gebied gaan de teams een fanatieke strijd tegen elkaar aan. Wie gaat er dit jaar met de felbegeerde wisselbeker naar huis?

Ook voor de toeschouwers zullen er dit jaar leuke activiteiten georganiseerd worden. Zo is er een speeltuin voor de kinderen en zijn er leuke prijzen te winnen. Daarnaast kunnen de teams natuurlijk de nodige aanmoediging gebruiken! Op beide dagen is de entree gratis (met uitzondering van de zaterdag avond). De Zeskamp en Zwinkslag vinden plaats op het KPJ-terrein aan de Heereindsestraat in Beek en Donk.

Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen rondom de Zeskamp? Houd dan onze Facebook (Zeskamp Beek en Donk), Instagram (zeskampbeekendonk) en Snapchat (zeskampbend) pagina in de gaten. Binnenkort is het ook mogelijk om kaarten te winnen voor de Feestavond! Nog een reden om ons te blijven volgen!