Afbeelding

Flamingo's midweek 2 ongeslagen kampioen

NULL

Flamingo's midweek 2 ongeslagen kampioen


Mariahout - Het tweede midweek team van KV Flamingo’s, gesponsord door Meubelcentrum van Heeswijk, is vorige week woensdag ongeslagen kampioen geworden. In de laatste wedstrijd van het seizoen, werd het een tot de laatste minuut spannende wedstrijd tegen JES uit Venhorst.


Het begin van de wedstrijd was duidelijk voor JES, ze kwamen op een 1-4 voorsprong. Nog voor rust scoorde Annemarie Boers de 3-5. Flamingo’s ging de tweede helft goed van start en vond via een doorloopbal van Lindy Verbruggen de aansluiting, 4-5. Dit was voor JES het teken om weer raak te gaan schieten en ze liepen uit naar 5-8. Flamingo’s knokte zich goed terug en kwam zelfs kort voor tijd op een voorsprong door een schot van Gerdi van den Broek. Maar de dames uit Venhorst hadden direct een antwoord klaar, 9-9. Met nog een paar seconden op de klok, kwam Linda Corsten met het winnende doelpunt, 10-9. De ongeslagen status was een feit, het hele seizoen werd er slechts 1 puntje verloren.

Scores Flamingo’s:
Linda Corsten 3x, Annemarie Boers 2x, Lindy Verbrugge 2x, Marielle Meulendijks 1x, Malika van Dijk 1x, Gerdi van den Broek 1x

Foto: Het kampioensteam met de sponsor, mevrouw van Heeswijk van Meubelcentrum van Heeswijk