Dorpsraad Lieshout steunt ontmoetingen

NULL

Dorpsraad Lieshout steunt ontmoetingen


Lieshout - Dorpsraad Lieshout houdt op woensdag 10 juni om 19.30 uur in Franciscushof weer een bijeenkomst over buurthulp, eenvoudige hulp voor elkaar. Een eerste stap naar buurthulp is de straat of buurt kennen en elkaar ontmoeten. In Lieshout zijn er buurten die hier actief in zijn. Deze voorbeelden heeft de Dorpsraad eerder onder de aandacht gebracht.


Elkaar ontmoeten of iets organiseren kan eenvoudig zijn, maar soms is wat hulp of ondersteuning welkom. De Dorpsraad wil graag ondersteuning bieden aan mensen die iets voor hun straat of buurt willen betekenen. Het kan bijvoorbeeld gaan om een kennismaking, koffie ochtend of borrel om elkaar beter te leren kennen. Voor deze initiatieven heeft de Dorpsraad een budget beschikbaar.

De Dorpsraad is ook benieuwd hoe uw straat of buurt functioneert en of er bepaalde wensen zijn om de leefbaarheid te verbeteren. Zoekt u hulp voor een idee, wilt u meer weten of gewoon mee luisteren, sluit u zich dan aan op 10 juni vanaf 19.30 uur in Franciscushof, ruimte Zonnehof. U bent van harte welkom. Meer informatie op www.dorpsraad-lieshout.nl of tel. 06-38775775.