Kom de gezelligheid proeven tijdens de Zeskamp

NULL

Kom de gezelligheid proeven tijdens de Zeskamp


Beek en Donk - De organisatie kijkt er samen met de ruim 750 deelnemers alweer maanden naar uit! De Zeskamp van KPJ Beek en Donk. Het mooie weer is besteld, de spelen worden opgebouwd en de DJ is geboekt. Het belooft ook dit jaar weer een onwijs leuk en gezellig weekend te gaan worden. Ook voor onze toeschouwers hebben wij veel nieuwe activiteiten in petto. Doe je zelf niet mee, maar wil je toch graag de sfeer komen proeven, kom dan zeker een kijkje nemen!


Op beide dagen zal er om 10.00 uur gestart worden met de spelen. Op zaterdag bijten de jongeren van de Laarbeekse basisscholen het spits af tijdens de Scholenzeskamp. Een dag later is het de beurt aan de teams met deelnemers vanaf 12 jaar. Elke dag zullen er 40 teams tegen elkaar strijden om de felbegeerde bekers. Door zoveel mogelijk punten te behalen tijdens de 15 verschillende spelen en het rode draad spel, kom je als winnaar uit de bus. En dat is zeker niet makkelijk. De spelen zijn zo ontworpen dat behendigheid, inzicht en uithoudingsvermogen goed van pas komen. De teams kunnen hierbij de aanmoediging van fanatieke supporters erg goed gebruiken!

Hoewel het aanmoedigen van de teams en het zien van de spelen al een hele happening op zich is, is er dit jaar ook voor de toeschouwers nog veel meer te beleven. Stel je geluk op de proef tijdens de spectaculaire Zeskamp loterij en maak kans op een dinerbon van Pluk Pannenkoekenhuis. Lotjes zijn tijdens het Zeskamp weekend te koop voor €0,50 per stuk. De trekking zal op zondagmiddag plaatsvinden.

De toekomstige deelnemers, die op dit moment nog te jong zijn om mee te kunnen doen, kunnen alvast oefenen in de Zeskamp speeltuin. Daarnaast zijn er voor de jeugd knipkaarten te koop voor een hapje en een drankje. Deze knipkaarten kosten €5,00.

Op zaterdagavond vindt traditioneel de Zeskamp feestavond plaats. De organisatie heeft er het volste vertrouwen in dat het ook dit jaar weer een van de gezelligste feesten van Laarbeek gaat worden. Dit jaar zal de Laarbeekse DJ Funkmaster B de muziek verzorgen. Kaarten zijn vanaf nu te koop bij Cafetaria de Beemd in Beek en Donk en kosten in de voorverkoop €5,00 per stuk. De aanvang is 20.30 uur en ben je voor 21.00 binnen, dan krijg je 2 consumptiebonnen gratis.

De Zeskamp vindt dit jaar plaats in het weekend van 20 en 21 juni. De toegang is op beide dagen gratis, met uitzondering van de feestavond op zaterdagavond. Blijf op de hoogte van de Zeskamp via Facebook (Zeskamp Beek en Donk), Instagram (zeskampbeekendonk) en Snapchat (zeskampbend). Hopelijk tot ziens op 20 en 21 juni.