Afbeelding

Jubileumtoernooi Jeu de BoulesJubileumtoernooi Jeu de Boules

NULL

Jubileumtoernooi Jeu de Boules


Lieshout - Op de banen van de Jeu de Boules club Ons Genoegen, voor het Dorpshuis van Lieshout, wordt op zaterdag 13 juni een jubileumtoernooi gehouden. Iedereen is van harte welkom om mee te boulen. Om 13.00 uur is de inschrijving bij de banen en om 13.30 uur starten we met de eerste van drie ronden. De paren worden gevormd door loting.

Na elk ronde speelt u met iemand anders en tegen iemand anders. Hebt u nog nooit gebouled? Geen probleem. Er zijn genoeg doorgewinterde spelers die u de kneepjes van het spel kunnen bijbrengen. Hebt u geen jeu de boules ballen? Geen probleem. ‘Ons Genoegen’ heeft voldoende speelsets voor iedereen. Voor alle deelnemers is er een gratis kop koffie. Rond de klok van 17.00 uur wordt deprijsuitreiking verwacht.

40-jarig bestaan koor Vogelenzang
Het KBO Seniorenkoor Vogelenzang bestaat dit jaar 40 jaar. Zij vieren dit uitbundig op zondag 14 juni en nodigen alle Lieshoutse KBO leden uit om dit met hen mee te komen vieren. Om 9.30 uur is er een eucharistieviering in de Servaaskerk in Lieshout. Vanaf 14.00 uur bent u van harte welkom om het jubilerende koor tijdens een receptie, bij ‘n hapje en ‘n drankje, te feliciteren in de foyer van het Dorpshuis. Na de receptie volgt een optreden van de Mariahoutse Liederentafel , het Aarle-Rixtels Gemengd Koor Euphonia, het Beek en Donks Gemengd Koor en uit Lieshout het jubilerende koor.

Samen Uit Eten bij de Kokse Hoeve
De Samen Uit Eten commissie heeft een restaurant geselecteerd op dinsdag 23 juni. De keuze is deze keer gevallen op De Kokse Hoeve in Gemert. Men wordt er verwacht om 18.00 uur. Aanmelden bij de Inloop.

Taxatiedag kunst en curiosa
Zaterdag 27 juni kan iedereen te weten komen of zijn geliefde schilderij of gekoesterd voorwerp echt kunst is of toch een curiositeit. Deze Kunst en Curiosadag is georganiseerd door de jubileumcommissie van de 60-jarige KBO Lieshout. Erkende taxateurs gaan vanaf 13.00 uur in de grote zaal van het Lieshoutse Dorpshuis aan de slag. De zaal gaat om 12.30 uur open. Voor verdere informatie over de jubileumactiviteiten zie www.kbolieshout.nl onder tabblad ‘jubileum’

Inloop
De Inloop is iedere dinsdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur en van 19.00 tot 20.00 uur. Loop gezellig binnen voor informatie, aanmelding of zo maar een kop koffie en een praatje.

Foto: Zaterdag 13 juni wordt een jubileumtoernooi gehouden bij Jeu de Boules club 'Ons Genoegen'

Fotograaf : Nelly de Groot