Afbeelding

Soul en Rhythm & Blues met Mrs. Hips bij Wim Beeren Jazz Society

NULL

Soul en Rhythm & Blues met Mrs. Hips bij Wim Beeren Jazz Society


Aarle-Rixtel - Na het overweldigende concert van The Timeless Big Band op 7 juni staat er op donderdag 25 juni bij Wim Beeren Jazz Society wederom iets bijzonders te gebeuren: het slotconcert van het seizoen, met een daverend optreden van zangeres Simone Roerade ‘Mrs. Hips’ & Band in zaal Van Bracht aan de Kerkstraat in Aarle-Rixtel.


In de jaren ‘90 maakte Simone een wereldtour met Candy Dulfer, scoorde een nummer 1 hit in Spanje met haar band Hips en zong ze met veel bekende artiesten in binnen- en buitenland.
In de kleine bezetting waarmee ze nu speelt is er nòg meer ruimte voor Simone’s power stem, maar ook voor een scheurend Hammondorgel en een diep groovende ritmesectie. Soul, Funk en Rhythm & Blues vormen het hoofdmenu deze avond. Energie, dat is waar het om draait bij de muziek van Mrs. Hips. Energie die op het podium ontstaat en regelrecht overslaat op het publiek. En er mag gedanst worden. ‘The most groovy and funky soulvoice in Holland: Mrs. Hips’ bestaat uit Simone Roerade ‘Mrs. Hips’ – Vocals, Ron Geboers - Hammond Organ, Bart Wijtman – Bas, Stephan Jankowski – Gitaar, Sjoerd van Bommel – Drums. Aanvang 20.30 uur, entree €8,00. Wim Beeren Jazz Society: meer dan alleen jazz! www.wimbeerenjazzsociety.nl www.simoneroerade.com

?
Foto: Wim Beeren Jazz Society