Benefietdiner door team Duchenne Heroes Laarbeek

NULL

Benefietdiner door team Duchenne Heroes Laarbeek


Laarbeek – Team Duchenne Heroes Laarbeek houdt vrijdag 19 juni een 6-gangen Duchenne benefietdiner, inclusief drankenarrangement. Dit benefietdiner wordt gehouden in Herberg de Brabantse Kluis in Aarle-Rixtel en begint om 19.00 uur.


U kunt zich nog opgeven via richard@richarddebeer.nl. Inmiddels nemen 80 personen deel aan het Benefietdiner, maar er is nog voldoende plek. Bijna 350 mountainbikers verzamelen zich op 13 september in Bure, België, om deel te nemen aan Duchenne Heroes 2015. Duchenne Heroes is de zwaarste 7-daagse mountainbiketocht van de Benelux. Per dag worden 100 km afgelegd over zware mountainbiketracks in België, Luxemburg, Duitsland en Nederland.

Deze sponsortocht wordt gereden om gezamenlijk een einde te maken aan Duchenne Spierdystrofie. Duchenne is op dit moment nog niet te genezen of te voorkomen. Kinderen en jonge mannen overlijden veel te vroeg aan deze ziekte en worden vaak niet ouder dan 30 jaar. 95% van het ingezamelde geld gaat naar onderzoek voor deze ziekte. De stichting heeft nauwelijks overhead omdat iedereen belangeloos meewerkt en kosten in natura gesponsord worden.

Duchenne Heroes Laarbeek draagt zijn steentje bij en probeert van 13 t/m 19 september Duchenne Spierdystrofie ‘de wereld uit te trappen’. ‘Duchenne zet veel te vroeg een punt achter levens en daar maken zij een punt van’. Het team van Duchenne Heroes Laarbeek bestaat o.a. uit Corné van de Ven, Richard de Beer, Ingrid de Beer, Petrus Opsteen en Koen Schrama. Wilt u meer weten of hen steunen: kijk dan op www.duchenneheroes.nl en zoek naar team Laarbeek.