Afbeelding

Lieshoutse bridgeclub speelt door tijdens zomervakantie

NULL

Lieshoutse bridgeclub speelt door tijdens zomervakantie


Lieshout - De gezellige Lieshoutse bridgeclub ‘de Poort van Binderen’ is nog steeds erg blij met de mooie speellocatie, het Bavaria Brouwerij Café. Dit betekent dat er van de zomer gewoon door gespeeld kan worden in deze prachtige en sfeervolle zalen.


Omdat de club door de vakantie toch niet helemaal op volle sterkte is, krijgen alle bridgers uit Laarbeek en omgeving – ook beginners en huiskamerbridgers – hierbij het aanbod om een paar keer mee te komen spelen in de zomerperiode. Dit is een mooie gelegenheid om de sfeer eens te proeven, vrijblijvend en zonder verplichtingen, zonder echte competitie, laagdrempelig, eigenlijk huiskamerbridge met een wat grote huiskamer!

Heb je zin om een keer te komen kijken en vrijblijvend mee te doen? Je mag ook in je eentje komen, zij zoeken een partner uit hun club voor je. Als je je als paar aanmeldt, dan passen ze dat ook in. De zomerperiode is van 7 en 8 juli tot en met 25 en 26 augustus. De club speelt op dinsdagmiddag (aanvang 13.15 uur) en op woensdagavond (aanvang 19.15 uur) in Bavaria Brouwerij Café op de Heuvel in Lieshout. Wel graag één dag van tevoren bellen, zodat het schema kan worden aangepast:

Gerda Spek, tel. 0499–421980, dinsdagmiddag lijn, tel. 06-16390349, woensdagavond lijn, tel. 06-33922943 of mail naar poortvanbinderen@gmail.com.

Bridgeles
Denk je er al een tijd over om op bridgeles te gaan? Ook dat gebeurt op de gezellige Lieshoutse manier: een ervaren bridger komt aan huis lesgeven; je moet wel met vieren zijn, anders werkt het niet. De les is gratis, enige voorwaarde is dat je lid wordt van de club. Zeg nou zelf, kan het nog laagdrempeliger? Ook hiervoor kun je je opgeven bij bovenstaande telefoonnummers.

Foto: Lieshoutse bridgeclub Poort van Binderen