Afbeelding

The Special 8 presenteert:

NULL

The Special 8 presenteert: ‘De Kokcode’


Mariahout – Groep 8 van de Bernadetteschool uit Mariahout speelt donderdag 9 juli de afscheidsmusical ‘De Kokcode’. Deze musical is zelf ontworpen door ‘The Special 8’, de naam van deze bijzondere club jeugdigen.


Het verhaal speelt zich af op een pleintje waar restaurant ‘La Herman’ bekend staat om de unieke en voedzame gerechten. De geheime recepten van Kok Herman zijn geweldig en staan garant voor een smaaksensatie. Opperober Ordelia zorgt voor een strakke bediening en houdt de make-up geiten Jut en Jul zo goed mogelijk onder de duim. Hulpkok Connie assisteert Herman, maar is daar niet altijd zo gelukkig mee. De nabijgelegen PlecMac is wel erg jaloers op de goedlopende zaak van Herman. Zij raken hun klanten kwijt en er worden geen Plekburgers meer gebakken! Er moet iets gebeuren om niet failliet te gaan. Zelfs Ben en Jerry komen niet meer. Die recepten moeten ze dus in handen gaan krijgen, maar hoe? Is die hulpkok misschien bereid voor wat geld de recepten te stelen? Maar hoe zorgen ze er dan voor dat ze niet klikt? En wat doen ineens die 2 geheime agenten in het dorp? Gelukkig blijft iedereen gezond doordat de 3 P’s regelmatig het dorp in beweging brengen. Zelfs de Zuurpruimen moeten er met hun oude schenken aan geloven. Zwerver Loeki snapt er allemaal maar niks van, waarom luisteren ze niet naar zijn wijze woorden? Hadden ze dan maar gedaan, dan was alles al eerder goed gekomen.

Groep 8 speelt in het Openluchttheater om 14.00 uur alleen voor de kinderen van de school. Om 19.00 uur spelen ze voor alle andere belangstellenden. Zij zien u graag bij ‘De Kokcode’.

?Foto: Musical Bernadetteschool