Afbeelding

Creatieve workshop voor Zanggroep Zingiz

NULL

Creatieve workshop voor Zanggroep Zingiz


Beek en Donk - Dat de dames van Zanggroep Zingiz een aardig stukje kunnen zingen is bij de meeste van u wellicht bekend. Deze zangkunsten laten ze dit seizoen voor de laatste maal aan u horen bij het speciale Muziektuinconcert van 3 jubilerende muziekverenigingen op zondag 12 juli.

Daarnaast houden de dames op woensdag 8 juli hun laatste repetitie op het terras van café van de Burgt. Iedereen is welkom.

Omdat Zanggroep Zingiz dit jaar haar 12,5-jarig jubileum viert hebben de leden op zaterdag 20 juni een bijzondere en zeer geslaagde ledendag gehad. Tijdens deze middag werd er natuurlijk wat gezongen, maar andere culinaire en creatieve uitspattingen van deze dames kwamen deze middag ook naar voren. De dames zijn onder de creatieve leiding van Donny van de Wildenberg bezig geweest met een groot schilderij (a la ‘De Dikke Dames’) waarbij ze zichzelf zo mooi mogelijk op het doek hebben gezet. Daarnaast moest er natuurlijk ook voor de inwendige mens gezorgd worden, en tussen het schilderen door zijn de dames ook bezig geweest met het koken van heerlijke High Wine gerechtjes onder leiding van Coby van de Kamp en Moira. De dames hebben een waanzinnig gezellige middag gehad, en willen via deze weg Donny, Coby en Moira hartelijk bedanken voor hun enthousiasme en gastvrijheid.

Foto: Zingiz