Seniorenvereniging KBO Lieshout in de zomermaanden

NULL

Seniorenvereniging KBO Lieshout in de zomermaanden


Lieshout - De laatste kienavond voor de vakantie wordt gehouden op vrijdag 10 juli. Het Dorpshuis gaat om 19.00 uur open, het kienen begint om 20.00 uur. Iedereen is welkom. Wie weet wint u de Jackpot.


Op dinsdag 21 juli brengen de Lieshoutse Senioren een bezoek aan Kamp Vught. Het beruchte kamp stond onder commando van het SS hoofdkantoor in Berlijn. De excursie is onder leiding van een gids en start om 14.30 uur. Vertrek met eigen auto’s om 13.15 uur vanaf het Lieshoutse Dorpshuis. Verdere informatie over prijs, meerijden enz. vindt u bij de Inloop.

Dagreis naar Zeeland
De jaarlijkse dagreis voert de Lieshoutse KBO op donderdag 27 augustus naar de provincie Zeeland. Op het programma staat een stop op de Grevelingendam voor koffie en gebak. De trip gaat verder naar de Stormvloedkering Neeltje Jans vanwaar ook een boottocht van ongeveer 20 minuten gemaakt zal worden. Vervolgens kunnen de deelnemers nog zelf Zierikzee verkennen. Op de terugreis zal een afsluitend diner aangeboden worden in café De Hooikar in Gilze Rijen. Het vertrek is ’s morgens om 8.00 uur vanaf het Dorpshuis en de terugkomst wordt om 21.00 uur verwacht. Verdere informatie en aanmelden bij de Inloop.

Opa- oma- kleinkinderendag uitgesteld
Het weer wil in ons land nogal eens roet in het eten gooien bij buitenactiviteiten. Meestal gaat het dan om regen. Maar hitte kan ook een spelbreker zijn. De jubileumcommissie van KBO Lieshout vond het niet verantwoord om op 4 juli de reis naar Irrland door te laten gaan. De reis is uitgesteld tot zaterdag 5 september. Alle deelnemers hebben bericht ontvangen.

Inloop
In de zomervakantie is het Dorpshuis gesloten. Van 21 juli tot 1 september is de inloop van 10.00 tot 11.00 uur in de Hofkamer van Franciscushof. Er is in deze periode geen avondinloop. Loop eens binnen voor informatie, om u aan te melden voor een van de activiteiten of gewoon voor de gezelligheid. U bent meer dan welkom.