Nipte overwinning voor Flamingo

NULL

Nipte overwinning voor Flamingo’s 1


Mariahout - Op sportpark de Heibunders wist het vaandelteam van KV Flamingo’s, gesponsord door Auto Corsten, zich te herpakken na het teleurstellende verlies van een week eerder tegen Blauw Wit. Het spel van Flamingo’s was weliswaar beter dan de week daarvoor, maar er werd tegen Miko ’76 uit Mill wel onnodig slordig gespeeld.


Door plaatsingsfouten van de Mariahoutse formatie en het niet afwerken van de kansen, ging de strijd gelijk op. Door een krachtig collectief en een positieve mentaliteit bleef Flamingo’s strijden voor de overwinning. Tot een paar minuten voor tijd stond de stand gelijk op 8-8. Door een aan Kim Vervoort toegekende strafworp trok Flamingo’s uiteindelijk aan het langste eind en hield met 9-8 de punten in Mariahout. Door deze overwinning houdt Flamingo’s in de overgangsklasse B de aansluiting met koploper Blauw Wit. Voor komende zondag staat opnieuw een thuiswedstrijd op het programma, om 13.00 uur, tegen Astrantia/Ona.

Senioren 2
Ook Senioren 2, gesponsord door Harold Vereijken gereedschappen en verhuur, houdt in de reserve overgangsklasse aansluiting met de koploper, door een duidelijke 10-6 overwinning op de Horst 2.