Afbeelding

Achterbanoverleg PvdA Laarbeek

Politiek nieuws Politiek

Laarbeek - De PvdA afdeling Laarbeek wil graag samen met u de komende commissievergaderingen voorbereiden. Op maandag 20 februari om 19.00 uur zit de leden van de PvdA Laarbeek bij elkaar, in de Dreef in Aarle-Rixtel, om deze vergaderingen te bespreken. U bent van harte welkom om uw standpunten met hen te delen.

Voor dinsdag 21 februari staat op de agenda de vergadering commissie Sociaal Domein. Er is dan de mogelijkheid om vragen te stellen over de kwaliteitsmeting Huishoudelijke Ondersteuning die in de maanden oktober en november van het vorig jaar heeft plaatsgevonden .

Op woensdag 22 februari vindt de commissievergadering Ruimtelijke Ordening plaats. Tijdens deze vergadering is er aandacht voor het ontwerp bestemmingsplan Piet van Thielplein. Donderdag 23 februari vergaderen de leden van de commissie Algemene zaken over de verkoop bouwkavels van diverse projecten.

De volledige agenda's van de commissievergaderingen kunt u vinden op de website van de gemeente Laarbeek. Laat uw mening horen en praat mee over de belangrijkste onderwerpen in uw gemeente.