Afbeelding

Voorbespreking De Werkgroep

Politiek nieuws Politiek

Laarbeek – De Werkgroep houdt op maandag 19 februari de voorbespreking van de commissievergaderingen van februari 2018. De voorbespreking is in het De Dreef in Aarle-Rixtel, om 20.15 uur staat de koffie klaar.

Op de agenda's van de commissies staan onder andere de volgende zaken; Sociaal domein op 20 februari 2018, kadernota en begrotingswijziging GGD, kadernota Senzer en een toelichting op de financiële cijfers Sociaal Domein. Ruimtelijk Domein op 21 februari 2018, krediet vervanging beschoeiing vijver de Koppelen, onderhoudsplan rioleringen, motie buitengebied, krediet woonrijp maken plan Vogelenzang en Hoge Suute, stand van zaken bouwplannen. Algemene Zaken op 22 februari, krediet voor vervanging in de automatisering, intrekking benoeming plaatsvervangend griffier.

Het is de laatste vergadering van de commissies in deze raadsperiode dus u kunt met onze mensen nog n keer meepraten maak er gebruik van en kom naar de Dreef. Ook als u iets ter sprake wilt brengen over ons verkiezingsprogramma dat u op de site kunt vinden bent u van harte welkom. Bent u niet in de gelegenheid om te komen maar wilt u toch uw mening kenbaar maken dan kan dat via het mailadres dewerkgroep@gmail.com of via de raadsleden. U vindt hun contactgegevens via www.dewerkgroep.nl of bel met Ben Swinkels, fractievoorzitter De Werkgroep: via tel 0499-422017.