Afbeelding

Gezellige Pony Dressuur in Manege D'n Perdenbak

Sportnieuws

Gezellige Pony Dressuur in Manege D'n Perdenbak



Lieshout – Er was weer een gezellige pony dressuur wedstrijd op vrijdagavond 28 november in Manege D'n Perdenbak. Met 20 jonge ruiters was het een drukke wedstrijd. Met hulp van ringmeester Shirley die de ruitertjes op tijd liet starten, liep de wedstrijd vlotjes door.


Iris hielp het secretariaat voor haar maatschappelijke stage en zorgde ervoor dat de punten en prijzen op tijd klaar lagen. Annie van Lankveld had voor de laatste combinatie een liksteenbon geschonken, en deze werden zeer gewaardeerd.

Uit Laarbeek deden de volgende ruitertjes mee. In de AB, klasse B reed Maud Vesters met Danny een nette proef, en zij werd 1ste met 188 punten. Emma van Rooi reed met Alex voor de eerste keer in de AB, klasse L1 en behaalde haar 1ste winstpuntje door 187 punten te scoren. Suze van de Hurk en Hattrick Primadonna werden 3de in de DB en kregen 175 punten, voor de 2de proef kreeg ze 184 punten. Emma Egelmeers en Castenwayseweg's Silvie kreeg 173 en 174 punten. In de L1 en L2 reden Sylvia van de Hurk en Jessie, zij werden 3de met 196 punten, Ilvy Maas reed met Esmeralda 2 proeven en werd 5de met 187 en 2de met 185 punten.

Iedereen kan weer volop gaan oefenen voor de volgende wedstrijd in het nieuwe jaar, op 9 januari 2015 starten de paarden en hiervoor kun je inschrijven, mail je inschrijfformulier naar wedstrijdderaam@live.nl De volledige uitslag en meer foto's staan op de site www.stichtingderaam.nl.

Foto: Emma van Rooi met 'Alex'